garageband
-
apple'ın iddiasına göre her mac'i eksiksiz birer dijital stüdyoya dönüştürecek olan yazılım. ayrıca diğer apple yazılımları kadar sezgisel ve kolaysa bir maymunun bile müzik yapmasına imkan verebilecek olan güzellik.
-
az once elektro calan bir arkadasimin kendi odasinda bununla kaydettigi bir placebo coverini dinledim. agzim hala aciktir, cok tebrik ediyorum*.
-
leopard'a geçişle beraber birçok audio unit'in kullanılamadığı program.
-
gitar ve piyano dersleri , norah jones , sting , ryan tedder ... gibi unlu sanatcilar tarafindan verilmektedir.
-
vaktiniz varsa biraz ugrasma sonucu serdar ortaca beste satacak kivama gelirsiniz efendim bu programla.
-
duyduğuma göre enfes poroğrammış..
windows versiyonunun olup olmadığını merak ettiğim poroğramdır. varsa da ismi cismi, beleş bulma taktikleri... -
düzgün bir kulaklık ile mis gibi de elektro gitar çalınabilen bir programmış lan, çeşit çeşit amfisi var, pedalı var. ya benim amfi boku yemiş ya da bunun sesi daha güzel (belki de değişik olunca güzel geliyo insana).
-
sevgiliniz yoksa masturbasyon, müzik grubunuz yoksa garageband iyi gelir.
-
ipad 2'ye de geldi. ve önceki ipad'e de olması lazım. gerçekten kullanışlı, gerçekten güzel. fiyatı sanırım 4.99$ olacak.
-