• çok güzel bir iptv dir. tavsiye ederim. çekinmeden alabilirsiniz.

    edit: imla
  • kesinlikle tavsiye ederim. daha önce kullandığım başka bir servis sağlayıcıda çok memnun değildim ama bu sefer 8 mbps hız ile gayet güzel sonuç aldım.
  • tepeye edit: son denemelerimden sonra tekrar takilmalar yasadim, destek ekibine video gonderdim takilmalarla ilgili ancak bir yanit alamadim daha once oldugu gibi. ozetle bu servisi kullanmanizi tavsiye etmiyorum.

    --- spoiler ---

    deneme hesabi aldim, her sey guzeldi. sonra satin aldigim andan itibaren donmadan belki bir iki gun ancak izledim. trabzon besiktas macini kimse izleyemedi, millet twitterda cildirdi.

    2 gundur whatsapp destek ekibine yayinim acilmiyor diyerek yaziyorum ama cevap alamadim mac bitene kadar. dilekolay 2 gun...

    galatasarayli olarak 20 yil sonra kadikoy galibiyeti izlemek isterken burnumdan geldi. manyak manyak sitelerden, skype ile es dosttan izlemeye falan calistim. cidden burnumdan geldi.

    edit: bu entry'i girdikten sonra sistemin sahibi yazdi, sorunu cozecegini ve 3 ay ucretsiz uzatacagini ve cevap vermeyen operatoru uyardigini soyledi. kendisine uzatma veya iade degil, maci rahat rahat izlemis olmayi istedigimi ilettim.

    her iptv sisteminde sorun oluyor ancak 2 gun cevap alamamak, cevap alamadigim esnada da twitterdan atilan kampanya tweetlerini gormek beni inanilmaz bozdu.

    biraz daha deneyip sonucu iletecegim buradan.
  • 2 haftadır sorunsuz izlediğim iptv sağlayıcısı. karantina günlerinde iyi geldi kendileri. yalnız smart iptv uygulaması ile izlerken dil seçeneği olmasına rağmen altyazı seçeneği yok. ayrıca yetişkin yayınları kaldırmanın ya da gizlemenin bir yolu olsa iyi olurdu.
  • uzun süre çok iyi hizmet verip sonradan (muhtemelen üye sayılarını artırdıktan sonra) bozan iptv sağlayıcısı. iyi giderken tavsiye ettiğim arkadaşlarımdan özür dilerim.
  • herhangi bir sorunda geri dönüş alamadığınız para tuzağı bir hizmet.şanslıysanız birkaç ay bir şeyler izleyebilirsiniz fakat yayında sorun olduğunda geri dönüş almanız neredeyse imkansız.buna vereceğiniz parayı gidin çöpe atın daha iyi.
  • rezalet bir hizmet.
  • rezaletinde ötesinde bir hizmet. paranızı bu şark kurnazlarına kaptırmayın. yazarsınız cevap vermezler, yayın hiç bir zaman düzgün çalışmaz. maç izlemek ise hayal ötesi bir aktivitedir. siz siz olun bulaşmayın bunlara
  • yaklaşık bir haftadır yayınları patlak ve hiç bir şekilde karşımızda muhattap bulamıyoruz. ilk 6 ay çok iyiydilerdi ancak hizmet kalitesini çok düşürdüler. kampanyalara aldanıp bulaşmamak lazım.
hesabın var mı? giriş yap