• her fırsatı şov malzemesi olarak gören aldatılanlar ve kandırılanlar partisinin son icraatı. türbanlı atamasalardı şaşardım. şimdi bir laf var biliyorsunuz değil mi? (ara: mahalle yanarken) bunlarınki de aynı hesap. türkiye yönetim krizi içinde. her gün bir olay oluyor. uğraştıkları işlere bak!
  • bu kafayla dayanışma yapılmaz müzakere edilmez mücadele edilir cümlesini doğrulayan rövanş alma hadisesidir.

    niyetleri memleketi düze çıkarmak değil fırsattan istifade etmektir ve daha yeni başladılar.
  • çok sevindirici bir haber bu, pezevenkler başörtülü olduğu için başbakan'ın ve cumhurbaşkanı'nın eşini bir hastaneye sokmuyorlardı şimdi keser döndü, sap döndü, horoz gömdü....

    edit: bazı yazarlar dicle üniversitesi'ne atanıp sonrasında tutuklanan başörtülü rektörü örnek göstererek olayı manipüle etmeye çalışmış.

    aslanım, erlerin yemin törenine annesi giremiyordu kapıdan çeviriliyordu ama asker şehit olunca protokolde önde yer alıyordu anlayacağın iki yüzlülük hakimdi. hatta rütbeli komutanların eşleri gata'da tedavi olamıyordu, bu durum intikam değil olması gerekenin geçde olsa vuku bulmasıdır.
  • yeni akit adli gazetenin haberi veris sekli seriatcilarin konuya nasil baktigini gosteriyor. habere gore gata'ya turbanli bashekim atanmis ama haberde atanan bashekimin ismi bile yok. ama emine erdogan'in yasadigi olay unutulmamis. madem o kadar onemli bir haber bashekimin ismi ne, nerden mezun olmus, gecmiste ne gorevlerde bulunmus neden bahsedilmiyor. o kadin onemli degil cunku seriatcilar icin. aslinda kadinin calismasi falan da gunah bunlara da iste kendi gittikleri yolda bir gelisme diye haber yapmislar.

    edit: habere sonradan "bashekimle ilgili bilgi bekleniyor" denmis. fotografi var, ismini ogrenemediniz mi? ismini bile bilmeden mi haber yapiyorsunu? bunun uzerine kadinin bashekim olarak atanmasi gibi bir durumun olmadigi cikarsa da sasirmam.
  • ortada bir gariplik var.
    şimdi ak partinin tabanının çoğunun kadının okumasını ve çalışmasını istemediğini biliyoruz. ee bir de kadınla erkek tokalaşmaması lazım ama verdiğin haberin resminde bayağı samimi bir ortam ve tokalaşma açık seçik görünüyor.
    ama sen gidip gataya başörtülü bir bayan başhekim atıyorsun.
    insan ister istemez soruyor (bkz: bu ne perhiz bu ne lahana turşusu)
  • ismi olmayan başhekim.. başörtülü diye mutluluk çığlıkları atarken, ismini yazma gereği duymamışlar.. kadın başörtülü ya, ismi önemsiz..
  • vah vah vahh eskiden cumhurbaşkanının başbakanın türbanları eşleri giremiyormuş hastaneye.

    bu yaşıma kadar hastaneye giremeyen türbanlı görmedim.. fakat alkollü olduğu için yobazlar tarafından muayine edilmeyen hasta gördüm...

    mağduriyetini siktiklerim...
  • kadının adı yok... yıllar önce kitabını yazdılardı bunun...
    adını ilk yazana girdiği entrynin sıra numarası kadar kütük girsin...
  • darbeyi fetö mü yaptı bu uğursuz çakalllar mı yaptı belli değil. ikisi de benim şeriatım daha fıstıklı diyor.

    tamam, akit akitliğini yapıyor, basıyor ajitasyonu. peki sen elinde tuzlukla neyin demokrasi bayramına koşuyorsun?

    götünü yaladıkları fethullah yıllarca kurdu kurdu kurdu, darbe girişiminde bulundu, sıçtı beceremedi, o ayrı. şimdi fetö'yü kırmızı kartla saha dışına çıkaran ampuller boş kaleye gol atmaya başladılar, darbenin dübellisini yapıyorlar.

    fetö muradına erseydi bundan farklı bir manzara mı görecektik?

    .

    düt. bir kere o başhekim değil, erdoğan rejiminin asker yaramazlık yapıyor mu baksın diye oraya oturttuğu bir hükümet komiseri, onu da bilelim.

    .
  • allahtan bizatihi başörtü atanmamış. harry potter'daki şapka misali.
hesabın var mı? giriş yap