• bütün kısa film senaryolarımın, durakta yaşam öykülerimin mekanı. her daim sessizliği ve dinginliğiyle inanılmaz huzur verici. metrobüsten önceki yalnızlığını daha çok sevsem de, metrobüs sayesinde daha sık kullanmaya başladım. bilmiyorum tek manyağı ben miyim ama bu durakta inip yürürken bile mutlu oluyorum ben. hatta:
    - yaw ben bu durağa gelince kendimi kaybediyorum..
    - eet!!
    - ama napıyim, o kadar seviyorum ki burayı rahat davranıyorum işte..
    diyaloğunu yaşatacak kadar ileri boyutta bu sempatim.
  • engelli asansörü yoktur o engelli asansörü sanılan şey veri importınt plaza insanı vertikal transport sistemidir, plaza ablaları abileri kullanmadığı zaman tamamen hümıniti namına sıpeyşıl elevatörlerini pur handikeplerin kullanmasına izin veriyorlar işte odur mevzu hepiciği pazar penetrasyonu bunların.
  • metroda dehşet!!
    gayrettepe metroda inen ve sayıları 10 ila 11 arasında değişen insanlar paniğe sebep oldu. metro görevlileri dehşet anlarını şöyle anlattı :
    biz yine hiçbir şey yapmıyorduk ki bir anda izdiham yaşandı ( gözleri dalıyor uzaklara ). inanılması güç ama o gayrettepe durağında o kadar kişi inince ne yapacağımı şaşırdım ve hayatımda ilk defa o anonsu duydum. (lütfen inenlere öncelik tanıyınız).

    gayrettepe metrosu yöneticileri ise durumu münferit bir olay büyütmemek gerekir şeklinde yorumladı. adım gayrettepinho olsaydı su an londra metrosunda oynuyordum açıklaması ise şok etkisi yarattı. ayrıca esentepe yönüne giden tek bireyin de delaserna olduğu dikkatlerden kaçmadı.

    ismail air
  • bünyesinde barındırdığı kahve dünyası standıyla beni düşüncelere sevk eden istasyon.
    ayrıca;
    (bkz: hayalet istasyon)
  • 1. aslinda yoktur. iki girisi vardir, biri esentepe'dedir, digeri zincirlikuyu'da. gayrettepe semti en az 5 dakika yuruyus mesafesindedir en yakin giris olan esentepe girisine.

    2. mesai giris cikis saatleri arasinda adam kesseniz duyan olmaz. istasyon gorevlilerini salyalar akitarak uyurken yakalamisligim vardir olu saatlerde.
  • birçok kimsenin esentepe'yi gayrettepe zannetmesine sebep olan istasyondur. isminin esentepe metro istasyonu olarak değiştirilmesi gerekir.
  • zorlu center ve zincirlikuyu metro istasyona bağlandıktan sonra uzunçayır metrobüs - ünalan metro aktarma yolunu aratmayacak düzeyde yürüme yolu mevcuttur. metrodan indikten sonra zorlu, avrupa yakası metrobüs ve sonunda da anadolu yakası metrobüs durağına çıkan yürüyen merdivenler mevcut. ek olarak 100-200 metro daha yüründüğünde direk anadolu yakasına geçebilirsiniz. o derece.
  • bu metronun olduğu yer şişli belediyesine bağlı hatta şişli belediyesi binasına yürüyerek 1-2 dk uzaklıkta ve işin komik tarafı ise gayrettepe mahallesi beşiktaş belediyesine bağlı. o derece saçma bir konumu var, herhalde gayrettepe'ye de metro gidiyor densin diye yapılmış.
  • nasıl bir havalandırma sistemi varsa, her geçen gün nefes almak daha zor oluyor.
  • en sevdiğim metro istasyonu. hem daha sakin, huzurlu diğerlerine göre hem de kesin araştırmadım ama yüzeye en yakın metro istasyonu burasıdır heralde. taksim gibi mecidiyeköy gibi çık allah çık bi durumu yok. ( hele sirkeci marmaray istasyonunu saymıyorum bile ). hop iki dakikada dışardasın. metrobüs bağlantısı da var. mis.
hesabın var mı? giriş yap