• gazeteport'un "yazar aranıyor" ilanıyla başlattığı yarışmadır. tabi onlar öyle demiyor ama şekil itibariyel bilmemnestar yarışmaları formatına sokulduğu için hakettiğini düşündüğüm isimdir.

    yarışmayı ilk duyurduklarında ön elemeyle aday sayısının önce 25'e indirileceğini, ardından eleme ile 10'a, en sonunda da bir kişiye düşüreceklerin ve onu yazar olarak işe alacaklarını duyurmuşlardı.

    yazarlık hevesiyle akın eden insanları topladıktan sonra aniden yarışma biçimini "haftalık 100 eleme" şekline çevirip beğeni kriteri olarak da en çok okunma ve oylanmayı göstererek bir nev'i popstarlık yoluna girmişlerdir.

    tıklama toplamak için başvurulmuş ucuz bir yöntem olarak hanelerine yazılmıştır.
  • "eşine dostuna yazıyı forwardla, yorumlat, oylat, yazarımız sen ol" şeklinde düzenlenen yarışmadır. maksat iyi yazar bulmak mı, hit sayısını arttırmak mı?

    gazeteport seçim kriterinde ağırlığı bir yazı heyetine vermeyerek hem ilgili yarışmayı sulandırmış hem de kendi ismini ucuzlaştırmıştır benim gözümde. "genel durum"a gidip bakarsanız "eş dost" marifetiyle ilk ona girmiş bazı "çok kötü" yazılar bulabilirsiniz. olacağı buydu işte.
  • - abi şimdi berkecan var ya, adres bukunda tam 1500 kişi varmış, yazısının linkini herkese yollamış...
    - yapma yaaa, o çok iyi bir yazar demek ki
    - abi bi de esracan var... kız çok akıllı. bi program var bunda her seferinde ay pi değiştiriyo... girip girip oy vermiş kendine...
    - bak ben demiştim o çok iyi yazar diye
hesabın var mı? giriş yap