• 1 bira 10 lira, giriş 15 lira nerden baksan 80-100 kişi var, iyi e iyi iyi.

    arkadaşlarının zoruyla götürülmüş insandır.
  • kesinlikle tavsiye etmediğim eylemdir. yani dans bilmiyorsan ne bileyim kayseri crazy dance falan yap ama amele gibi bekleme öyle. nedenine gelicek olursak şöyle ki;

    bir vakit arkadaşlarla cluba gittik neyse yavaştan içiyoruz bir yandan da kafalar iyi olmaya başladı. alkolünde etkisiyle bir kızla hararetli bir şekilde mesajlaşıyorum. herşey o anda başladı. birisi bana doğru yürüyor ama boy desen en az 1.80 saçlar sarı memeler büyük ilik gibi bi hatun. geldi yanıma kadar yakışıklı dans edelim mi dedi. ondan sonraki diyalog şöyle gelişiyor.

    -yakışıklı dans edelim mi ?
    -hayır teşekkür ederim.
    -neden ama sıcak vucut vucuda bir dans yapmak istemez misin ?
    -müsadenizle kız arkadaşımla mesajlaşıyorum.
    -ya yine mesajlaş bişey demiyorum ki. gel dans edelim ( bu arada elimi tutmalar falan ) sonra bana gideriz.
    -çok sağolun diyip koşarak dışarı zor attım kendimi.

    şimdi diceksiniz ki neden reddettin o hatunu. çünkü hatun değilmiş bende sonradan anladim.
  • yeterince içmemiştir
  • gece kulübüne istemeyerek (arkadaş zoruyla) gelmiştir.
  • etrafı ve yiyişenleri keserek 31'lik malzeme çıkartıyordur. ne yapsın?
  • danstan müzikten anlamayıp hatun veya erkek düşürme hevesiyle club'a gelen tiplerden biridir. bu tipler ya dans edemez ya da dans etmeyi kendine yakıştırmaz.
  • bunlara fena halde uyuz oluyorum ben. bunlar eğlenmediği gibi eğlenen insanlara da aşağılar gibi bakıp heves bükerler. sanki eğlenceye gelmemiş de milleti kafasında sınıflayıp aşağılamaya gelmiş.

    ucuz görüşeceğini düşünüyorsan gelme. oynayanları ucuz buluyorsan yine gelme. birini ayarlayacaksan dans etmene mâni yok. dans ederken de yap yapacağını.

    dans bilmene gerek yok tempo tut yine yeterli. o negatif enerjini gösterme yeter ki. bunları da yapamıyorsan gelme eğlenmeye. çünkü muhtemelen keyfetmeyi bilmeyen sıkıcı adamın/kadının tekisin. lazım değilsin. uza.
hesabın var mı? giriş yap