• medeniyetimizin ne kadar vahim bir noktada olduğunun bir diğer göstergesi. herşeyden önce bunu yapmaya zorlayan ücretli kölelik yada okul düzenini artık her ne için sabah kalkılmak zorunda ise onu kınıyorum. istediğimiz kadar bile uyuyamıyor, sadece temel ihtiyaçlarımızı karşılamak için eşekler gibi çalışıyorsak niye yaşıyoruz diye düşünmeden edemiyor insan. aslan gayet takılıyor doğada yemekti, spordu, seksti... gamsız, rahat, herşeyden önemlisi hayat standartları yüksek bir kardeşimiz. homo sapiens'in allah belasını versin evrenin en gerzek aynı zamanda en belengaz canlısı. velhasıl, uyanmak için sidik torbamımıza bile işkence etmeyi göze aldıran bu sistemi sikim afedersiniz.
  • kızılderililere ait bir erken kalkma yöntemi.

    eskiden geceleri elektrik, internet ve diziler yokken insanlar gece 9 gibi yatar, günlük ritim denen olay sayesinde güneş doğduğu vakit uyanırlardı. hava aydınlanmadan kalkıp balığa, ava veya savaşa gitmek isteyen kızılderililer ise yatmadan evvel belli miktarda (ne kadar erken kalkacaklarsa o kadar çok) su içerdi.
  • bunu yapan tek manyak ben değilmişim, şu an gerçekten çok rahatladım. hoş bu yöntem nadiren işe yarıyor. çoğunlukla sabahı göremeden geliyor meret. hele ki benim gibi uyanınca uykusu kaçan biriyseniz kendinize etmediğiniz küfür kalmaz.
  • ne dedi ben
hesabın var mı? giriş yap