• gecenlerde gazetede gecen bir yaziya gore aziz ustel bacak bacak ustune atiyor diye "netekim kulagini cekerim ben bunlarin" lafinin kenan evren tarafindan sarfedilmesine yol acan program.
    yanlis hatirlamiyorsam engin noyan da arkada gitariyla eslik ediyordu aziz ustele.
  • aziz ustel'in her seferinde program sonunda ayaga kalkip sol elini ceketinin altindan cebine sokup, kameraya dogru yavasca bir iki adim attigi, hemen akabinde bir kere derin nefes alip vererek "bendeniz buradayim , beklerim efenim" diyip, doksan derece donup, kadrajdan ciktigi elit bir programdir. yillar sonra spor programlarinda omer cavusoglu'na, hakemlere, federsayona cemkiren bir aziz ustel bir muddet hazimsizlik yaratmistir bunyede.
  • kimilerine göre cinler-periler-huriler, kimilerine göre ter içinde bırakan kabuslar, kimilerine göre kalpten dudağa bir dost sesi, kimilerine göre eşsiz melodiler, kimilerine göre yalnızlığın dört nala süvarileri, kimilerine göreyse pencereye vuran birkaç damla yağmur olarak değişebilen genelde siyahla gri arasında dolaşan renklere sahip, ama ille de siyaha çalan, hiç olmazsa siyahtan çalan konuklar.
  • 1963 yılında peter weiss tarafından yazılmış olan tek perdelik oyun. oyunun türkiye prömiyeri gazi tıp tiyatro topluluğu tarafından prof. dr. mustafa ünlü * ve doç. dr. serdar günaydın * ın yönetiminde 18 mart 2008 tarihinde gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesi 75. yıl konferans salonunda oynanmıştır.
    oyun ayrıca 11 nisan 2008 tarihinde gazi konser salonunda ve eutt 12. tiyatro günleri kapsamında 10 mayıs 2008 tarihinde ege üniversitesi kültür ve sanat evi nde sahnelendi.

    (bkz: night with guests)

    (bkz: nacht mit gästen)

    (bkz: peter weiss)
  • pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 23'te cine 5'te esra sönmezer'in sunduğu bir program.
  • şu sıralar tgrt heber kanalında, aziz üstel in tekrardan kan verdiği program. hatta an itibariyle canlı olarak tv de.
  • dün akşam ki zaping yaparken denk geldiğim ve böyle bir programdan daha önce nasıl haberdar olmadığım için kendimden utandığım program.
  • aziz üstel'in bol kesimli ceketi ve ceketin tüm ceplerinde dolaşan elleriyle hatırladığım program. sağa, sola, iç cebe kesmedi pantolon cebine.
    -böyle nasıl oldu engin?
    -amoor, amooor
hesabın var mı? giriş yap