• günün pek çok şarkıya dahi konu olmuş çok kritik dakikasıdır.ne çok şey anlatır...bir-iki çok geç saatler değildir.dört-beş sabaha karşıdır, yeni günün gelmesinin kederi ya da heyecanı vardır..ama üç..üç çok farklıdır benzemez günün herhangi bir saatine..
    yatma saatidir gece üç.tam o saatte bir uykudur bastırır.direncini kırar insanın.o yatak sabahki halinden farklı, başın daha bir ağır olur sanki.göz kapaklarını, günün yükünü o saatte hiç kaldıramaz yapan şey nedir?
    sarhoş olma saatidir gece üç.o saate kadar içen insanlar o dakka sarhoş olur.bağırıp naralar atar, saatin özenle uyuttuğu insanları yataklarından tekrar kaldırırlar.evine gidip karısıyla kavga ederler."sanane lan istediğim saatte gelirim!" derler.gece üçte gelmek ister sarhoş adamlar evlerine.
    mutlu olma saatidir gece üç.dostlarınla geçirdiğin gecenin üstüne susmuşken herkes gidip sarılırsın saatler üçü vurduğunda.burda olduğuna, sağlıklı olduğuna, sen olduğuna mutlu olursun.o yerde o saatte ayakta olduğuna mutlu olursun.dünya o saatte sevilebilir olur.
    aşk saatidir gece üç.iyi geceler dilemek için, onu sevdiğini söylemek için, ayrılmak ve barışmak için en mükemmel dakikadır o dakika.sevişmelerin ve kavgaların en ateşli olduğu saattir.
    dert saatidir gece üç.ağlayası tutar insanın saatler üç kez vurunca.susmadan sabaha kadar sigarası, birası, gözyaşları yaşayası tutar.lanetler dünyayı o saatte insanlar.dünya o saatte çekilmez olur.
  • insanın içinde bir gülün bittiği zamandır.
  • büyülü bir saat orası kesin
  • vakti zamanında; soğuk ve karlı mamak akşamlarında, yanık sesli bir onbaşıya söyletip hislendiğimiz türkü.
  • bütün düşüncelerin beynin kuytularından su yüzüne çıktığı zaman, kişinin en kendi gibi olduğu zaman, çoğu gece uykuya direnme sebebi.
    ismet özel, fikret kızılok ve ben yanılıyor olamayız.
  • gecenin üçünde uyanık kalmamaya dikkat edelim sevgili sözlük üyeleri. çünkü gece saat 2 den sonra verdiğimiz kararlar beynimizle değil de götumuzle verdigimiz kararlar olabiliyor
hesabın var mı? giriş yap