disconnectbir tane yetmez deyu arttırıyorum:
captain fantasticden of thievesbilinmiyor olmasa da unutulduğunu düşünüyorum. aynı yönetmenin district 9'ı da meşhur zaten.
chappieinsanda mental olarak kafaya balta inmiş hissiyatı yaratıyor.
bone tomahawkdexter izlemiş bünyeler sevecektir
mr brookssessiz, sakin ve tam kıvamında bir film.
judgeiyi ki izlemişim dedirten.
jagten (the hunt)rusyadan sevgilerle.
nelyubov (loveless)can dostum'u anımsatan.
giftedbu filmi izlemenin ön şartı:
bir kaç yüz adet film izlemiş olmak ve eser miktarda dahi olsa sinemayı belki de hayatı özümsemiş olmak.
youthbiraz yalnız, biraz kayıp. işte öyle.
ghost worldesg hocamız, fransızların bu tarz filmleri de çok fazla, diye dert yansa da bence izlemeye değer.
le nom des gensburda olmayı hakediyor diye düşünüyorum.
medianeraskitap gibi. sinematografiye takılmayın derim.
liberal artsandrew niccol'un pek bilinmeyenlerinden. ters yüz olmuş bir truman show gibi.
s1m0nekendi halinde bir yapım. birazcık little miss sunshine havasında idi diye aklımda kalmış.
sunshine cleaningsanırım bu da pek bilinmiyor. neden bilinmiyor onu da bilmiyorum.
ruby sparksbiraz gerçek, biraz fantastik.
cashbackcoen kardeşlerin pek bilinmeyen, pek de sevilmeyen filmi. bence güzeldi.
intolerable crueltybunun bendeki yeri, nedendir bilmem, bir başkadır. basit bir ajitasyon değil. kararında.
extremely loud incredibly closegugli...gugli... gugli.
the fallaklımda izlenir olarak kalmış.
it's kind of a funny storydeğeri zamanla anlaşılacak bir film diye düşünüyorum. gerçekten az biliniyor. düşük bütçeli oluşu yanıltmasın.
idiocracyhem yazarlık/yazmak üzerine hem de sinema adına çok ince dokunuşları olan dahiyane bir film. pek bilinmiyor gibi değil ama olsun.
stranger than fictiontabi bunlar 'bence' az bilinenler. amelie, benjamin button, perks of being of wallflower gibi bilinen filmleri bu listeye ekleyemiyoruz.
edit: hatalı linkler düzeltildi