geceye bir şey bırak başlıkları
-
okuma hevesini kiran, sözlükten sogutan, icerik olarak ilginc hicbir sey barindirmayan basliklar.
öyle ki bu basliklar arasinda okunabilecek birseyler armak durumunda birakiyor.
kac sene daha sürecek bu basliklar kim bilir. -
bir önceki gönderimi uykusuzluğun verdiği yetkiye dayanarak girmiş olduğum başlık gurubu.
dün, bugüne oranla daha uyanık olduğumda geceye bir defans dörtlüsü başlığına girdiğim içeriği geri silebilmiştim. bu sefer olmadı. -
(bkz: forum oyunları)
-
arka arkaya aynı formatta 4 başlık görünce istemsizce ananın amına bir yarrak bırak dedirtmiştir. of valla içim şişti.
-
ben bu başlıklara mario mandzukiç hakkında bişeyler yazarak pasif agresif protesto ediyorum
-
iyice can sıkıcı hale gelmiş başlıklardır. işin garibi insanlar epey entry giriyor bu başlıklara. azalarak bitmesini diliyorum.
-
şaka makalı başlıkların evrim geçirmiş halidir. azalarak yok olmalarını diliyoruz.
(bkz: gelen gideni aratır) -
özünde sözlükçülerin en beğendiği x'ler veya yaran x'ler başlıklarından pek de farklı olmaması nedeniyle sözlüğü kirletmekten başka bir şeye yaramayan başlıklardır.
-
böyle başlıkları görünce geceye ananın amını bırak orospu çocuğu diyesim geliyor ama demiyorum. neden işte böyle de terbiyeli bir adamım ben.
-
anket için geceyi bahane etmektir.