• finalde "anneme hakaret edemezsin beyefendi" diyerek kendini mağdur pozisyonuna sokmaya çalışan bir maymun içeren videodur.

    o amca annene hakaret etmedi ama ben senin anneni sikeyim, oldu mu?

    edit: sabahtan beri ne çok mesaj gelmiş, hepsine bakmam mümkün değil. tespit ettiğim 3 tür mesaj var, sırayla cevaplayayım.

    1- helal olsun, dilimiz oldun diyenler. (buraya bir ekleme, 3. soru tipine sövmeme de ayrıca çok destek geldi, ifade özgürlüğüne değer veren bütün yazarlara ayrıca teşekkür ediyorum)
    cevap: teşekkür ederim.

    2- tazminat davası yersin sil bence diyenler.
    cevap: abi/ abla açsınlar ya, üç kuruş para kazanıyorum onu da alsınlar ne diyeyim. cidden çok sıkıldım artık ağzımı kapatmaktan, istediğimi söylememekten. herkes duysun ya, küfür ettim. birini mi öldürdüm? tecavüz mü ettim? gidip gerçekten annesini mi siktim? hakaretin fikir özgürlüğü olduğuna inanıyorum ve türkiye artık çok üzerime gelmeye başladı, tutamıyorum kendimi. dava açarsa donumu alsın, zaten başka bir şeyim yok, lol giyecek pantolonum bile yok eşofmanla geziyorum sdfasdg. asgariden 3-5 kuruş fazla maaş alıyorum, ek mesai ücreti olmadan hafta içi hafta sonu, saat fark etmeden çalışıyorum. o parayı da alsınlar, adalet buysa böyle adaletin de amına koyayım, bunu da koysunlar dosyaya. içeri atsınlar beni amına koyayım ya yeter artık.

    3- kimsenin annesine küfür edemezsin/ kimseye hakaret edemezsin diyenler.
    cevap: ederim, ettim, sizin de amınıza koyayım. oldu mu? mutlu musunuz küfür yediğinize?

    edit 2: arkadaşlar saat 22.28, hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim, elimden geldiğince herkesin mesajına dönmeye çalıştım ama gözden kaçırdığım olduysa affola.
    imla + 1. editin altındaki 1. maddeye parantez içinde not.

    edit 3: başlık başa kalmış, olayın linkini paylaşan olursa eklerim.
  • şerefsiz pislik kadın. uzun zamandır birine bu kadar sinirlenmemiştim.
  • yüce devletimiz bunlardan kelle başına en az 1000 euro ayak bastı parası kesecek sınır kapıları ve havaalanlarında ki o zaman göreceğim ben bu aksanını sevdiğim vatan sevdalısı alamancıları :)

    bakalım o zaman da bu kadar rahat ''siz cennettesiniz'' diyebilecekler mi.
  • kusura bakmasin ama bildiginiz orospu cocuklugudur. bazi insanlar vardir dayak disinda bir sey anlamazlar, bu oc da onalrdan biri. nasil sinirlendim izlerken.
  • beş tl ile hava atıyor. vizyon bile bu kadar.
  • allah o beş liraya muhtaç etsin seni pislik karı.
  • kesin kocasını arayıp "das thermostat duden mahmud" diye cümleye giriş yapmıştır.
  • umarım o 5 tl için çoluk çocuğun seni izlerken kıllı ayının tekinin cihazını yemek zorunda kalırsın bi gün
  • normalde sadaka, allah'ın emrettiği bir şeydir ve şöyle bir ayet var;

    ey iman edenler! allah’a ve ahiret gününe inanmadığı hâlde insanlara gösteriş olsun diye malını harcayan kimse gibi, sadakalarınızı başa kakmak ve gönül kırmak suretiyle boşa çıkarmayın. böylesinin durumu, üzerinde biraz toprak bulunan ve maruz kaldığı şiddetli yağmurun kendisini çıplak bıraktığı bir kayanın durumu gibidir. onlar kazandıklarından hiçbir şey elde edemezler. allah, kâfirler topluluğunu hidayete erdirmez. bakara 264

    şimdi lafı nereye getiriyoruz? şuraya getiriyoruz;

    allah, sadakaların gösteriş, başa kakarak buraya dikkat başa kakarak verilmesine, bu amelin boşa çıkması diyor ve ayetin son cümlesine bakın ne diyor? onu siz düşünün bakalım. şimdi buna izin vermeyen allah, bu kadının bu yaptığına izin verir mi?

    tapındığı iktidar için, adamı aşağılayarak ''al sadakam olsun'' diyor ve sadaka kavramını aşağılamak olarak kullanıyor, allahsız kadın, utanmaz kadın. yazıklar olsun.

    bir insan, gerçekten de yoksulsa ve ''geçinemiyorum'' demişse ve imkanın da varsa, onu rencide etmeden ve kimse görmeden yardım etsene. sorsan din edebiyatı yaparlar.

    ama hayır, amaçları ilah edindikleri akp'yi eleştirdi diye, allah'ın emri olan sadakayı, adama hakaret, aşağılama olarak kullanılıyor yazıklar olsun. işte bunlar böyle insanlar, göz önünde her şey bak, görüyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap