• eğer her ay üyelik alma ihtiyacı duyuyorsanız, yani o kadar sıklıkla oyun oynuyorsanız size göre olmayabilir bu hizmet. yukarıda da denildiği şu anda 15k bandında çok güzel oyun bilgisayarları var. uzun vadede her türlü karlı olur .

    benim gibi sürekli oyun oynamıyorsanız, arada bir yeni oyun çıkarsa onu oynayayım diyorsanız o zaman daha mantıklı geliyor bana. baldur's gate 3 için 2 aylık üyelik aldım, şimdi bir iki aylık da starfield için uzatacağım gibi görünüyor. onun dışında bu tür beklediğim, oynamak istediğim bir oyun çıkmazsa üyelik almam büyük ihtimalle. böyle olunca da gidip 15k bi bilgisayara vermektense, mevcut bilgisayarımda yılda maksimum 1000 liraya oyun oynama keyfi daha cazip geliyor.
  • hadi baldur's gate 3'e 1060 vermenizi anladık da daha yeni çıkan starfield'e 1060 vermenin mantıklı açıklaması olamaz. bende zaten 1050 var. istesem indirir yüklerim amk. o zaman bu hizmete üye olmanın ne mantığı var.

    sen her oyunu (oyunun kendisinde bir problem olmadığı sürece) ultra ayarlarında en az 60 fps olacak şekilde oy-nat-ma-lı-sın* 1060 nedir amk
  • az önce starfield geldiği haberini alınca hemen xbox game pass+geforce now üzerinden oyunu açtım.bir de ne göreyim oyunu oynamak için geforce hazretleri bana 1060 ekran kartını uygun görmüş.ulan mk ben zaten bu hizmeti iyi ekran kartım olmadığı için kullanıyorum sen bana 1060 verdikten sonra ben niye bu saçma hizmeti kullanayım ki zaten 1060 da oynanacak oyun mu kaldı mk?oyunu medium ayarlarda 25 fps açınca hemen sinirden kapatıp buraya geldim.şimdi görüyorum ki bu durumu yaşayan bir tek ben değilim.ulan yemin ediyorum paramız ile rezil oluyoruz.adamlar bize angola muamelesi yapıyor.bir daha nah uzatırım üyeliğimi.
  • ödediğiniz paraya artık değmeyen platform.

    starfield'in geldiğini görünce bir anlık gafletle abone olacaktım ki sağolsun yukarıda yazan arkadaşlar paramı çöpe atmaktan kurtardı beni.
  • gelen müşteri cogunlukla donanimdan sikintili oldugu icin geliyor zaten 1060 kasmak nedir ya. ulan bu teknoloji alemi iyice got oldu cikti steaminden gf nowına, oyun yapimcisindan dagitimcisina, telefonundan pc'sine herkes itlik pesinde.
  • starfield'ın geldiğini görünce koşarak girdim, 1060'lı kartla oyunu çalıştıyor. minimum ayarlarda 20 fps ile oynuyorum, şaka gibi.

    dayı biz bu servise bilgisayarımızın kaldırmadığı oyunları oynayalım diye girdik, sizin haliniz bizden de beter.
  • eylül 2023 senedinde 12 bin tl'ye kurduğu sistem ile aaa oyun oynadığını iddia edenler var bu sitede vay canına be ne güzel ülkeyiz...
  • biraz kullandım sonra bilgisayar alarak kurtuldum. bilgisayar almak çok daha mantıklı 2,3 ay önce 12 bin civarına rx 6600 sistem aldım hatta sonrasında 10 bin civarına kadar düşmüştü kampanya ile oyun performans kısmına gelirsek, aaa oyunların çoğunu ultra açıyor 30 fps olsada açar ama geforce now'da ki ultra benim medium ayarlardan kötü gelmişti kullandığım dönemde, tabii internetim ile alakalı bir problemde olabilir. onun dışında online oyunlar oynanmayacak düzeyde ping iyi gözükse de gecikme çok fazla benim gibi eft,squad,cs go,gta online seven adamlar için işlevsiz. mod kurmak da aynı şekilde problem mesela ets 2'de promods kuramazsın, online oynayamazsın. mb bannerlord her istediğin modu kuramıyorsun bir sürü sıkıntı yine. son olarak ne kadar tasvip etmesemde korsan oyun muhabbeti var bunu ayrı olarak hesaplasam bilgisayar parasını çıkarırsın zaten ve bilgisayarı ilerde satma şansın var.
  • starfield konusunda herkes haklı bence 1060 ne amk. ama oyunda da dlss desteği bulunmuyo henüz güncelleme ile geleceğini duyurdular. dlss desteği gelince ya sike sike rtxli sistem vermek zorunda kalacaklar ya da rakiplere geçicek herkes utanmadan 270tl yapmışlar bi de xd
  • daha fazla fps istiyorsanız 4090 alın demek istiyor olabilirler.

    parayla satın aldığınız bir ekran kartı reklamıdır.
hesabın var mı? giriş yap