• dalga geçilecek içi boş bir yapım daha. insanlar evlerini altınlarını falan yarıştıracaklarmış şu facebook sayfasının ekrana yansımış hali işte...
    malum sayfa yeni gelin evleri
  • hayatımda gördüğüm en fesat insanların "yarıştığı" program. ortada herhangi bir yarışma yok aslında. kim düğününde ve evinin dekorasyonunda daha fazla görgüsüzlük yapmışsa o en çok puanı alıyor.

    bunun dışında, ben ve nişanlımı çeyiz odası diye bir konseptin varlığı ile de oldukça şaşırtmış oldular.
  • evlendirma programlarini dusunebilen yaratici zihniyetlerin boyle bir seyi de dusunmus olmasini takdirle karsiliyorum, gerdek odasini merakla bekliyorum, kim daha istekliyse odul onun
  • bugün onbeş dakika izledim bildiğin beynim yandı. ben katılsam bunlar beni yerden yere vurur heralde. annem bile beğenmiyor evimi süsü püsü yok diye. tek kelimeyle komik gencecik insanların şu hali, adeta içlerinde bir canavar, bir gösteriş budalalığı yatıyor. hangimiz misafirliğe gittiğimiz evin avizesine parmağımızı sürüp, toz var pissin diyoruz ev sahibine. bence tüm bunlar şaka olsa gerek başka bir açıklaması olamaz.
  • boş boş dolanırken denk gelip program bitene kadar izledim.
    ev sahibi yeni gelinimiz evine gelen diğer gelinleri azalıyordu sebebi ne bilmiyorum. daha sonra düğün videosu izlemeye başladılar, düğüne gelen bir adamın giydiği kot pantolonu eleştiriyorlardı, gelinin cevabi beni ilgilendirmez o benim tarafım değil dedi. daha sonra ev sahibi gitti nişanda giydiği kıyafeti giydi geldi sonra bu kıyafet eleştirildi. programın başında sanırım çeyizler de incelenmiş.
    ne yapacak şimdi yeni gelin kızımız konuklar beğenmedi diye her şeyi baştan mı yapacak? düğün, nişan, çeyiz...

    sebebi ise facebooktaki gelinlerin tatlı telaşı ya da yeni gelin evleri sayfalarıdır.
  • türk kızının zeka seviyesinin belirtisi siteleri vardır. şimdi isim verip daha da meşhur etmeyelim..
  • beyin yakan bir yarışma.
    benim izlediğim bölümde 4 türk 1 yabancı yeni olduğunu iddia eden gelin vardı. gelinlerden birisinin düğün videosu izlenirken yabancı gelin düğün pastasını gösterdi, derdi ki sizin burada meşhur mu karton pasta, siz çok mu seviyorsunuz. madem herkes karton olduğunu biliyor neden koyuyorlar bunu diye sordu. diğer gelinler kısa bir mavi ekran verdikten sonra salon düğününün mantığı bu sen anlamazsın şekerim diyerek susturdu.
    böyle insanlar var gerçekten de. ve bu insanlar çocuk yetiştiriyorlar, bu insanlar seçmen oluyorlar.
  • hayatımda gördüğüm en saçma sapan ve gereksiz program
  • sperm ve yumurta israfi insanlara sahip sayisiz programdan sadece bir tanesi
  • aman allahım... böyle korkunç birşey olamaz.
hesabın var mı? giriş yap