• bir gençlik projesi. bir gençlik ve spor bakanlığı girişimi.

    eğitim, çevre, spor, kültür ve turizm, sağlık ve sosyal hizmetler ve afet ve acil durum kategorileri altında gönüllü arayanlar ve gönüllü olmak isteyenleri bir araya getirmeyi amaçlıyor.

    kamu kurum ve kuruluşlarının talepleri ile gönüllü arzını buluşturması açısından yarar sağlayabilir.

    internet sitesi: http://www.gencgonulluler.gov.tr/

    ***

    sitelerindeki "hakkımızda" bölümü:

    gençlik ve gönüllülük bir arada! “sen de gönül ver” sloganıyla yola çıkan gencgonulluler, gönüllü arayanlar ve gönüllü olmak isteyenlerin yeni ve en büyük adresi. gençlik ve spor bakanlığı gençlerin gönüllü olarak hizmet etmeleri için gönüllülük fırsatı sunuyor. sizlerde bilginizi, emeğinizi ve zamanınızı başkalarıyla paylaşmak istiyorsanız sitede yayınlanan gönüllü fırsatlarını takip ederek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. sitede gönüllü olma fırsatlarını; eğitim, çevre, spor, kültür ve turizm, sağlık ve sosyal hizmetler ve afet ve acil durum kategorileri altında arayabilirsiniz.

    gönüllülerimizin sadece yaşadıkları yere değil tüm dünyaya hizmet götüren gönüllüler olmasını istiyoruz. bu nedenle sadece yurt içindeki gönüllülük fırsatlarını değil dünyanın farklı coğrafyalarındaki gönüllülük fırsatlarını da sizlere sunmayı hedefliyoruz.

    bir gönüllü olarak fakir çocukların derslerine yardımcı olabilir, sokakları temiz tutabilir, hastaları ve yaşlıları ziyaret edebilir, engellilerin önündeki engelleri kaldırabilir ve yüzlerce gönüllülük faaliyetine katılabilirsiniz.

    küçük özverilerle büyük işler başarmaya hazırsanız hepinizi gönüllü olmaya davet ediyoruz.

    ***
  • projeleri kitap okuma kulübünden tutun da ev boyamaya, camide toplu sabah namazı kılmaya kadar geniş bir yelpazede olan bir site. fikir güzel ancak katılan il sayısı oldukça az. daha da artması ise il gençlik merkezlerinin önderliğinde olmalı.
  • saçma sapan bir sitesini olan proje. başvur diyorum açılan yeni sayfada başvuru ekranını boktan bir şey kaplıyor. milletin parasını yemek için olan bir proje tahminimce.
  • türkiye'nin dört bir yanında açılan gençlik merkezleri sayesinde.toplumsal bilincin oluşmasına,gençlerin gerçek haytta akrif roller alıp,sorumluluk kazanmalarına yardımcı olan oluşumdur.sayesinde tahmin bile edemeyeceğim güzel şeyler yaşadım.

    internet sitesinde şehir şehir aratarak o şehirdeki projeleri aktiviteleri görebilirsiniz.bu aralar sabah namazı etkinlikleri görüyorum bol bol.

    bu da instagram sayfası. fikir vermesi açısından.

    liseli ve üniversiteli arkadaşlara özellikle tavsiye ederim.

    edit:instagram linki düzeltildi
  • bu ismi gençlik ve spor bakanlığından yıllar yıllar önce kullanmaya başlayan uluslararası genç derneği gönüllüleri 2016 da marka patentini aldılar.

    hatta bakınız burada

    https://twitter.com/…status/799617475017134080?s=20
  • başka bir genç gönüllülük olarak uluslararası genç gönüllüler instagram adresi bulunmaktadır, gönüllü olarak huzurevi ziyaretleri, sevgi evleri ve yurtlarında kalan çocuklarla güzel vakit geçirilmesi gibi bir çok sosyal sorumluluk faaliyetleri yürütülmektedir.

    kendileri aynı zamanda uluslarası genç gönüllüler deneği adı altında tüzel kişiliğine sahiptir, asıl doğuş yerleri marmara üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan genç gönüllüler kulübü facebook adresindedir.
  • ılımlı muhafazakar topluluğu kendi kendilerine yardım sunuyorlar.
hesabın var mı? giriş yap