• yarıldığım bir sabah gazetesi haberi. hiç bu kadar aşağılanmamıştım.

    not: antakyalıyım.

    edit: "karımın, tabii lan manyak mısın şeklinde yorum yaptığı haber. bunu da yazıver elin değmişken" dedi.

    yakalandık.
  • "bir gün mutlaka değerimiz anlaşılacak" sözümü doğrular nitelikte bir haber.* gene haklı çıktım amk.*
  • antakyalı sözlük yazarları olarak götümüzü tavana vurduran manşet. yeşillendirmeyin, başımız bağlı..
  • doğruluk payı olan haberdir. daha antakya ya da adana civarından çıkan bir tane "çirkin" adam görmedim. ayılık, kıroluk ya da maçoluk tartışılır ama fiziksel özelliklere bakıldığında doğru olan önermedir. arap genlerinden herhalde*.
  • lan sanki doğru dediğim genelleme. şimdiye kadar ki hoşlaştığım ve sevgili olduğum adamları sayarsak biri hariç diğerleri adana ve antakya'lıydı..ergenler bile çirkin değil bu memleketlerde. ki bunu ilk adana'ya okumaya gittiğimde belirtmiştim. yahu bunlar kro mro ama boy pos göz kaş mihrap yerinde diye bir yorumum bile vardır teee eskilerden. bence adana antakya tarafı diye düzeltilmesi gereken genelleme veya önerme.
  • (bkz: mübalağa ediyorsunuz cağnım)

    yok lan yok tek başıma çürütürüm bu genellemeyi ben.*
  • (bkz: lm)
  • bir antakyalı olarak doğrulayacağım bir önermedir. son zamanlarda antakya nın büyükşehir olması ve gelişmesinden dolayı zengin erkeklerin sayısı baya bir arttı bu da sonuçları , peki gelelim antakyalı erkeklere
    , ben de bir antakyalı erkek olarak size antakyalıları anlatmaya , başka yerden kolay kolay kız almayız özellikle eskiler bu konu üzerinde fazla ısrarcılar hatta geçen gün nenem bile yabancı kız istemiyom diye bana nota vermişti neyse konumuza dönelim mutfakta baya iyiyizdir mutfağımız da baya iyidir bence yemek yapmak bir sanat ama herkes bu sanattan anlamıyor hatta yemek yapmak sevdiceğinizle yapabileiceğiniz eğlenceli bir aktivite aynı zamanda , midemize biraz fazla düşkünüz , komün değiliz her görüşe ve fikre karşı saygılıyız ama düşüncelerimiziden,inançlarımızdan ,değerlerimizden kolay kolay vazgeçmeyiz ,küfür etme konusuna gelirsek günlük dilde bolca konusuruz ama küfür etme amaçlı değil dile adapte olmuş samimiyet göstergesi bir duruma dönüşmüştür (garip ama öyle ) neyse diyeceklerim bu kadar daha fazlası için ne yapmanız gerektiğini siz de biliyorsunuz ;)
  • hep "asi" dizisinin etkileri bunlar. o değil de, işsizlikten galiba, habere baktım, 3-4 medyatik kişinin ilişkisini örnek göstermişler, uyduruk da olsa bir anket sonucu falan olsaydı, az biraz sonuçlar üzerinden geyik çevirirdik. ağır işsiz olsaydım en az 100 medyatik ismin son 2 yıllık ilişkilerine bakıp kaç tane istanbullu, ankaralı, izmirli, rizeli, antepli, kayserili var diye bakardım.
hesabın var mı? giriş yap