• sadece gk başkanı'nın adını değil hiçbir bakan ve bürokratın adını bilmiyoruz artık bugün. bilmiyoruz çünkü ortada devlet yok. kurumlar yok. denge denetim yok. şeffaflık yok. sadece oradan oraya savrulan güçsüz bir ülke var.

    türkiye eskiden de süper bir ülke değildi ancak geleceğe dair büyük umutlar vardı. artık umut da yok. hiçbir sikim yok. tıpkı başlığın sahibi gibi tüm hayatını ciğeri beş para etmez adamların saçmalıklarını rasyonalize etmeye adamış yığınlar var. ve bu yığınlar ülkeyi soktukları yolun sonunda hâlâ "bir şey" olacağını zannediyor.

    attıkları her adımın boka saplandığını fark etmeleri en az beş senelerini alıyor. lakin kimse davranışlarının sorumluluğunu almıyor. ne zaman gerçek meseleleri konuşmak üzere bir araya gelsek yüksek bütçeli piyesler tertipleniyor, toplum düşünemez hale getiriliyor ve yeniden başa dönüyoruz.

    her geçen yıl bir öncekini mumla aratıyor. her beş senede bir, bir önceki hayatımıza dünyadan marsa bakar gibi bakıyoruz. kabalığın ve fenalığın tonu her gün biraz daha koyulaşıyor. nesiller eriyor. birileri kolumuza girmişler, zorla karanlığa doğru götürülüyoruz. alıkonulmuşuz.
  • ortadoğu’da adı unuttuğunuz kişi ordunuzun komutanı ise yakın zamanda boku yediniz demektir.
  • orgeneral yaşar güler pek sayın cahil kardeşim. sen bilmeyince bütün ülke bilmiyor olmuyor, merak etme.

    adam kendi cahilliğine üzüleceğine, gidip bir sayfa yazı dösüyor, bir de yorum yapıyor ki ülke demokratikleşmede çığır atlamış. şehit ailelerine gönderilen mektupları bu adam veya hulusi akar imzalıyor mesela. bir kere okumuş olsaydın bilirdin.

    lan sen sosyal medyadan kafani kaldiracaksin da, sana soracagiz amca çocuklarının adı ne diye, eminim sen onlari da bilmiyorsundur.
  • bunu bilmeyecek ne var. recep tayyip erdoğan işte.
  • yalova kaymakamının adını bilmemekle aynı şeydir.

    türk ordusu tekrar bir cemaatin saldırısına uğrasa o genelkurmay başkanı, komutanı olduğunu orduya sahip çıkabilecek mi?

    işte neden ismini bilmiyoruz buradan anlayın.
    çünkü bilsen ne, bilmesen ne?
    recep tayyip erdoğan'ın şoförünün adını bil daha önemli bir ismi bilmiş olursun.
    türkiye artık böyle bir ülke haline geldi.
  • önemi kalmadığı için hatırlanmayandır. ülkede yasama, yürütme ve yargı faaliyetlerinden bahsederken tek bir ismin bilinmesi yeterli artık. ileri demokrasi böyle bir şey olsa gerek...
  • (bkz: recep tayyip erdoğan)

    kendisi en tepeden, en asagi butun kamu vazifelerini yerine getirendir.
  • rok gibi fethullahçılar, tarafçılar v.b. bunun olacağını söylüyorlardı. onlar kazandı!
  • ülkede tek bir kişi bütün makamlara sahip olduğu için* bilmemeniz gayet normal. ben de bilmiyorum zaten.
  • recep tayyip erdoğan değil mi ya?swh
hesabın var mı? giriş yap