• splinter test'le birlikte vucuda getirdigi thee fractured garden isminde fraktal geometrik, minimal endustrik* bir albumu vardi.. oncesinde ve sonrasinda yaptiklarinin ufak capli bir ozeti..
  • bırakın bu paragöz adamı.
  • "cinsiyet" fikrinin ne kadar abartildigini gostermek icin, partneri ile birlikte bir dizi plastik cerrahi operasyonundan gecen ve news of the weird kosesine konuk olan "pandrojen". psychic tv konserine de surtuk fahise kiliginda ciktigina sahit oldugum icin sasirmadim dogrusu..

    "eccentric british rock musician genesis p-orridge (born neil megson) and his wife and partner, lady jaye breyer, are gradually transforming themselves surgically into gender-neutral human beings ("pandrogynous") resembling each other, so that eventually they will be indistinguishable, to demonstrate how overrated gender is as a point of reference. (for example, he wore a lace dress at their wedding, and she dressed as a biker guy, with moustache, and for valentine's day 2003, each got breast implants.) p-orridge told sf weekly in october that their goal is to jointly become a third person, distinct from either of them."
    http://www.newsoftheweird.com/…rchive/nw041205.html
  • çöküş ve dekadansla özdeşleşmiş müzik adami...
  • kulaklara sokulası the wire, eylül sayısında invisible jukebox yapmış. sonlara doğru wolf eyes'dan live scum dinletiliyor kendisine. ne olduğunu bilmiyorum, diyor. derginin kendisine grubu hatırlatması üzerine, bizimle birkaç kez çalmışlardı diyor. kendisine wolf eyes'daki tg etkilerinin hatırlatılması üzerine de, bu gruplar bizim müziğimizden alacaklarını alıp onu zenginleştiriyorlar ve daha uzaklara gidiyorlar diye cavap veriyor kısaca. müzikal ilham alma, etkilenme gibi tartışmalı konular üzerine ne güzel bir yorum. bir cevap.
  • bir oyuna dönüştüremeyeceği şekilde sistemle sorunları olan, dolayısıyla yakınacağı veya şikayet edeceği şeyler aramaktansa ''dünya böyle'' diye anlamaya çalışıp yaşama yollarını arayan birisi. grubuyla tarihin ve duyarlılığın yok olmaya başladığı, ancak kalıntılara rastlanılan bir ortamda, sinirden, nefretten, sıkıntıdan elinde tutacağı şeylerin yok olacağını ve boşa çıkacağını bile bile, duygularını dışavurmak adına yokluğa karışan şeyleri diriltmek amacıyla provokasyonu kullanmışlardır. eylem ve provokasyon olarak beklenildiği gibi başarılı olamamıştır fakat müziğin gelişimine katkıları oldukça fazla.
  • lady jaye'i kanserden kaybedişinin onuncu yılında lösemiyle boğuşan müzisyen. yardım kampanyası düzenleniyormuş tedavisi için.
  • lady jaye breyer'a kavuşmuştur.
  • "çocuk sahibi olmak yerine kendimizi yeni kişi yaparsak ne olur?" diyerek değişik bir bakış açısı ile yaşamış, okültist müzisyen.
  • görüşlerine katılırız katılmayız, çok değişik bir insanlardı. ancak başlığın ikinci entrysine takıldım. throbbing gristle gibi piyasa açısından facia olan bir grupla çalışan bir insan nasıl paragöz olabiliyor, merak ediyorum açıkçası.
hesabın var mı? giriş yap