• (bkz: gürsel durusel) ve (bkz: ayberk olgay) isimli arkadaşların programlarını hazırladığı youtube kanalı. goygoy, sinema, biraz kan biraz kin biraz da dizi

    kanal kendisi hakkında bize bilgiyi şöyle veriyor

    “filmle yaşayan filmle ölür” sözünü düstur edinen, boş zamanlarında bilgisayarda film izleyen, evden çıktığında sinemaya giden, her muhabbette konuyu sinemaya bağlayan ve dili döndüğünce sinemaya dair fikirlerini paylaşmak isteyen bizler, sizleri selamlıyoruz ve kanalımıza abone olmayı unutmayın diyoruz.
  • zevkten 4 köşe serisini cok seviyorum. kısa ama öz 4 film tavsiyesi verip filmler hakkında önemli bilgileri iletiyorlar. bugün içinizi serinletecek buz gibi 10 film videosunu gördüm daha da sevindim. izledim mi hayır çünkü vaktim yok. buraya linkini bırakıyorum içinizi serinletecek buz gibi 10 film
  • ciddiyetlerini kaybetmeden şöyle bir yaran video çekmiş youtube kanalı: https://youtu.be/lt3h2twgbg4?t=264

    umarım aradıkları üne bu hicvin anlaşılmaması ile ulaşırlar. ve umarım şu anda ekmeklerine kan doğramıyorumdur. *
  • severek takip ettiğim yeni youtube kanalı. izlerken insanı sıkmayan, eğlenceli sinema konulu videolar çekiyorlar. şuan youtube da pek tanınmasalar da bir sene içerisinde, youtube da en çok bilinen, sinema kanallarından biri olacaktır diye tahmin ediyorum.
  • atiye dizisinde beren saat'in oyunculuğunu eleştirdikleri için videolarının altına fanatik insanların doluştuğu underrated youtube kanalı. burada asıl sorun şu? bu insanların yüz binlerce aboneleri olsaydı ve yine aynı görüşlerini dile getirselerdi böyle linç edilirler miydi? cevabı basit: hayır.

    ayrıca bir diğer eleştiri de siz hangi yetkinlikle bu videoları yorumluyorsunuz? sinemayı marvel ve dc'den başka bir şey sanmayan popüler kültürün köleleri gelmiş kaliteli işler yapan eleştiri kanalına bok atıyor. youtube'da onlarca sinema kanalının hiçbirinde david lynch seven ve hayranı olan bir sinema eleştirmeni veya yönetmeni görmedim. bu bile izlemek için yeter.

    adettendir kendilerini tanımıyorum.
  • efe aydal'lı videolarından dolayı bir şans vereyim dedim ama cidden zulüm gibi bir kanal. kanalın kurucusu iki arkadaşta da cidden iki lafı bir araya getirme konusunda acayip bir sıkıntı var. videolarını izlemeyi işkence haline getiriyor bu durum. hitabet konusunda kendilerini geliştirmeleri şart, yoksa böyle 500-600 izlenme bandında sonsuza dek sinek avlarlar benden söylemesi.
  • şu karantina günlerinde sinema üzerine yaptıkları sohbetleri izlediğim kanal. altın madeni bulmuş gibi saldırdım tüm videolara. ilk başta bu kadar gömmelerine sinir oldum zaman izledikçe sardı. *

    spider-man far from home incelemesi
    joker incelemesi
    7. koğuştaki mucize incelemesi
    karakomik filmler incelemesi
    recep ivedik 6 incelemesi (kahkaha atarak izledim, şiddetle tavsiye edilir)

    tarantino sineması üzerine konuştukları 3 saatlik yayın. link
    yavuz turgul hakkında 2 saaat konuştakları yayın link
    eski diziler hakkında 5 saatlik yayınları 1 2
    oscar'da hakkı yenen filmler; 1, 2, 3
    güncel yerli filmleri tek tek gömdükleri 10 saatlik yayın 1, 2, 3, 4
  • şampiyonlar ligi formatlarını eğlenceli ve heyecanlı bulduğum youtube kanalı.

    https://www.youtube.com/…zwtptujcfwjlgi1u32bp9k2v9m

    youtube için konuşursak sinema ile ilgili birçok kanal var ama böyle farklı formatların sayısı çok fazla değil bu nedenle sıradan olmayan bir şeyler izlemek isteyenlerin bir göz atmaları, şans vermeleri gerektiğini düşünüyorum.
  • 1 dakika 5 saniye boyunca blues brothers ne değildir anlatacaksın deseler şundan daha geçerli bi inceleme gösteremezsiniz.
    ya ben çok uzun yazdım derdimi de sildim. angutapulos, favla bunu da kardeşim. selam söyle benden de.
    zaten devam filminin de imdb puanı düşük olduğu için eleştirmenlerce sevilmediğine filan varabiliriz. ben çok sevdim o müzik temalı filmin aksiyonundan, bütçesinden, espri düzeyinden başlayıp son olarak müzikleri de güzeldi diye inceleme kafasını.
  • sinema üzerine içerik üreten kaliteli youtube kanallarından biri.en uyduruk filmlerden ,en baba filmlere birçok filme dair inceleme ve sohbet videoları yapıyorlar.özellikle son dönemlerde yaptıkları şampiyonlar ligi formatında filmleri oyladıkları içerikleri çok eğlenceli.bugün 21:00'da levent pekcanla şampiyolar ligi formatında uzay yolculuğu filmlerini konuşup oylayacaklar .meraklılar kaçırmasın.
hesabın var mı? giriş yap