• telefonları her daım mesgul olan ve allah muhafaza ıshınız dusse bekleten santraller yuzunden bol sıfırlı telefon faturaları odeyebılecegınız kurulus.teknık servısının degıstırılmesıne karar verdıgı telefonları,sıgorta kısmının muhafıyet bedelını aldıktan ıkı ay sonra o da yanlısh adrese ve yanlıs renk olarak gonderdıklerı de gorulmushtur.
  • sitesi bakımda olan şirket
  • sanırım sadece antalya'da bulunan bir marketcikler zincirinin adı da budur.genpa'ya her girişimde mutlaka güzel bir kız görürüm ve onla hep aynı reyonları dolaşırız, sonra güzel kız kasaya geldiğinde mutlaka her nasılsa ben de onun tam arkasında olurum ve satın aldığımız şeylerden bir tanesi mutlaka aynıdır ve kız yine mutlaka more marka sigara alır ve benim kafam allak bullak olur.kafam bu allak bullaklık ya da başka bir deyişle herc ü merc içinde çeşitli reaksiyonlarla uğraşıp, beyin hücrelerimdeki endoplazmik retikulumların artık madde alışverişini bırakıp greve başladıkları bir anda o güzel kız mutlaka ve mutlaka birşeylerde bir eksiklik yapmıştır ve ben onunla başbaşa uzun bir süre kasa önünde beklerken çaktırmadan nasıl kesişilir oyunu oynarım ve bu güzel kızın hatası telafi edildiğinde; ki genelde aldığı patateslerin(hadi sebzelerin diyeyim) kilosunu tarttırmamıştır, kız bir anda alelacele toparlanır ve hemen kendini dışarı atar. ben ise kendi aldıklarımın parasını ödemek için tüm "vahşi batının en hızlı nakit ödeyen kovboyluğu" hünerlerimi gösterir ve bir an önce genpa'nın dışına kendimi atıp bu hayal perisini yakalamak için uğraşırım. lakin işim bitip de dışarı çıktığımda gecenin kör karanlığında (genelde akşam vakitlerinde giderim, ne hikmetse) kaybolmuştur bu hayal perisi. işte bu kızlar genpa'nın özel elemanlarımıdır, in midir, cin midir, nedir, ne değildir ve neden ben? gibi sorulara bu nedenle sabahın bu saatinde uğraşma gereği duymaktayım, uyku tutmadı...
  • telefonları hep meşgul olan ve etiler deki şubesinden sony w800i alınmaması gereken şirket.
    (bkz: #8652038)
  • telefonlari acik kutularda yollayan firma, bugun call centerdan gecip bir yetkilisi ile aramda gecen muhabbet aynen asagidadir.

    - merhaba xyxy hanim.
    + merhaba
    - telefon elime simdi gecti fakat, kutusu acik.
    + normal efendim arkadaslar, kontrol etmislerdir bi problem olmasin diye.
    - fakat telefon cizik icerisinde, her tarafi ile oynanmis, kulakligi acilmis, bantlari cikarilmis, kullanilmis resmen.
    + efendim, kontrol sirasinda butun aksamlari kontrol ediliyor, parmak izleri kalmis olabilir, bu bir sorun degil.
    - aletin icerisinde fotoraflar da buldum ben ama.
    + normal efendim teshir urunudur, deneme amaci ile fotograflar cekilmistir.
    - ben internetten aldim ama teshir urunu almadim.
    + normal efendim, teshir urunleri de stokta duruyor, iciniz rahat olsun efendim, o fotograflar normal.
    - fakat bu fotograflarda, bir adamin banyosu, arkadaslari, raki sofrasi, cocuklari falan da var.
    + ( #??#%#@$ 15 sn sessizlik ) efendim yollayin biz bi bakalim.

    bu konusmanin ardindan sirkete cektigim fakstan bir bolum de asagidadir:

    ...

    lütfen yollayacağınız yeni cihazın kutusunu açıp, kontrollerini yapmayınız, ihtiyaç duyduğunuz cihaz numarası, imei numarası vb bilgiler kutu üzerinde yazmaktadır. kutusu açık, aparatlari açılmış, ve hatta kullanılmış bir cihaz ile tekrar karşı karşıya kalmak istemiyorum.

    ...
  • bir zamanlar almış olduğum siemens marka cep telefonunun, sim card dışında 50 hafızası olduğunu benden öğrenen firmadır kendileri... tabi ben de bunu öğrenene kadar ne yazık ki 250 sandığım cep telefonunu almış bulundum. geri vermeye teşebbüs ettiysem de çok oralı olmadılar, pek dikkatli bir tüketici olduğum konusunda her iki taraf da mutabıktı ancak feragat edilen şey ne yazık ki telefon defterimdeki kayıtlardı.
  • teknik servis konusunda müşterisini memnun edebilen firma. garanti kapsamındaki joystick problemli w800 ümü kendilerine teslim ettiğimde aşınmış ve yer yer çizik olan tuş takımının da garanti kapsamında değişip değişmeyeceğini sordum, gayet kibar bir şekilde maalesef dediler, o kullanıcı hatasına girer dediler.

    peki dedim, parasını vereyim ne kadar tutar? 21 ytl dediler. ona da tamam dedim. neyse efendim tam da söyledikleri tarihte gidip telefonumu teslim aldım, söylediğim kusurları giderilmiş bir de telefon temizlenip parlatılmış, yeni tuş takımım da gıcır gıcır... bekliyorum ki 21 ytl'yi istesinler kimseden ses soluk çıkmıyor, tuş takımı için para ödemem gerekmiyor mu dedim, görevli kız, "yo hayır herhangi bir ödemeniz yok" dedi. teşekkür ettim. sıradaki telefonum olacak w960 ı almamak için artık hiç bir nedenim yok.
  • teknik servis konusunda müşterisini memnun edemeyen firma. 4 aylık w910i cihazımı kendilerine kızağı bozulduğu gerekçesiyle götürdüm ve 1 hafta sonra arayıp telefonunuz hazır teslim alabilirsiniz dediler. gidip etiler genpa servisinden telefonu aldım ve 1 gün sonra aynı sorun tekrardan yaşandı. telefonu etiler genpa servisine götürüp verdim, onlarda değiştirme yoluna gittiler. 07.11.2008 tarihinde verdiğim telefonu an itibariyle genpa ile tam 17 kez görüşmeme rağmen hala değiştiremediler ve ne yazık ki telefonun ne zaman teslim edileceğini bile söyleyememekteler.
  • teknik servisinden garanti kapsaminda faydalanmak uzere uc ay once bulastigim firma.

    "yenisi gelecek" diyerek iki ay boyunca telefonumu alikoymalarini gectim.

    iki ay bekledikten sonra dis yuzeyindeki boyalari dokulmus olan bana ait telefonun sadece icindeki tek parcanin degistirilerek kufreder gibi sahsima geri gonderilmesini de gectim.

    telefonlarinin surekli mesgul olmasini ve bilgi almak icin her aradigimda en az 15 20 dakika beklememi de gectim.

    ***

    arkadas, "once yenisi gelecek" dedin. sonra "telefonun sadece ana karti degisti" diyerek eski bozuk telefonumu bana kaktirdin. klasik nokia hileleri vasitasiyla baktim ki hakikaten degistirmissiniz anakarti eyvallah. bir nevi dis yuzeyi eski ama ici sifir bir telefona sahip oldugumu dusunerek teselli ettim kendi kendimi.

    acip bakiyorum servis numarasina. 1127649... 3 aralik 2008 tarihinde islemleri tamamlanmis ve sahibine yani bana teslim edilmis. *# 92702689 # yaptim aldigim gun, hakikaten de icindeki ana kart sifirdi.

    ben hic kullanilmamis bir telefonun dort hafta icerisinde arizalanmasina anlam veremiyorum. bana de ki, "bunlar hatali uretim efendim, buna denk gelen bir model ile degistirelim" anlayayim. ama beni oyalama, beni uzme. kirma incitme.

    genpa'nin bana bu entryi yedirtebilecek nitelikte bir firma olmadigini dusunuyorum, umarim gelecekte buraya gelecek olan edit utandirmaz beni...
hesabın var mı? giriş yap