• ingilizce adı a violent prosecutor olan güney kore işi suç, komedi ve macera filmi.

    başrollerde iki büyük güney kore ismi oynuyor: jung-min hwang ve dong-won kang.

    film, bir kumpas ile hapise atılan ve cinayet ile suçlanan savcının, suçsuzluğunu ispatlamak için hapisanede tanıştığı dolandırıcı bir genç ile güç birliği yapmasını konu alıyor.

    iyi vakit geçirmek ve eğlenmek garanti.

    puan: 7/10
  • şu an trt 1’de adalet yolunda adı ile yayınlanmakta olan film. kimi replikler var ki; “seçime bir ay kala, şimdi yanımda olup sonra arkamdan vuracaklar vb..” gibi zamanlama manidar dedirtmektedir.
  • kablolu tv de izlediğim güzel ve sürükleyici film.
  • emekleriyle bir yere gelmiş bir savcının devlet eliyle üzerine atılan suçlamayı konu alan ilginç bir film. savcının psikolojisini anlayabilirseniz izlenebilecek bir film.
  • çok eğlenceli bir kore filmi. türklerin dikkatini çekmemiş, çalmaya da çok müsait bir hikayesi var. kısaca bahsetmek isterim.

    iyi bir savcı, çıkar ilişkisinden dolayı bir şekilde üzerine yıkılan bir suçtan dolayı cezaevine giriyor. hapiste biraz tartaklandıktan sonra, savcı ya adamın işi iddianame/savunma, hapishane müdürü ve görevlilerin birkaç küçük işlerini hallettikten sonra, cezaevine yeni giren suçlularında iddianamelerine göre savunma hazırlayarak daha az yatmalarını veya dışarı çıkmalarını sağlıyor. içerdeki savcı birden cezaevi abisi ve güç sahibi birisi oluyor:) devamını seyredin
hesabın var mı? giriş yap