• kiliseye girdiği sırada silahlı saldırıya maruz kalıp, 67 yaşında yaşamına veda etmiş amerikalı doktor. sebebi ise kürtaj yapıyor olması.

    kürtaj, 22 ocak 1973 tarihinde, amerikadaki tüm eyaletlerde yasal hale gelmiş. bir kuşak sonra, gençlerin işlediği suç oranlarında ciddi düşüş yaşanmış. her çocuğun eşit şartlarda doğmadığı ve olumsuz şartlarda büyüyenlerin gelecekte suç işlemeye daha yatkın oldukları düşünülürse, iyi bir rol model olamayacağına, çocuklarına sağlıklı bir yaşam alanı sağlayamayacağına karar veren annelerin kürtaj yaptırma kararı alabilmeleri, bir kuşak sonra suç işleme potansiyeline sahip gençlerin dünyaya hiç gelmemeleriyle sonuçlanabiliyor. bu yazdıklarım herhangi birinin kürtaj yanlısı olması için yaptığım bir davet değil elbet, haberi okuyunca aklıma geldi sadece...

    çoktan yasal hale gelmişken, kürtaj talebinde bulunanlar bunu zaten özgür iradeleriyle yapıyorlarken, kim ne cüretle bu doktoru hedef olarak gösterebiliyor? ve kürtaj karşıtı olmak nasıl oluyor da kürtaj yaptırmamakla değil, katil dediğin adamın katili olmakla çözümleniyor?
  • öldürülme sebebi kürtaj yapıyor olması değil, geç dönem (21 hafta sonrası) hamilelikte kürtaj yapıyor olmasıdır.
hesabın var mı? giriş yap