• barcelona fcnin bağıra bağıra gelen yeni wonderkidi. ispanya'nın messisi veya oyun yapısı itibariyle daha çok benzediği cristiano ronaldosu olma ihtimali gayet yüksek. 2 sene önce arsenal ve chelsea kapışıyordu kendisi için ama o şu anda 16 yaşında sahanın en genci olarak çıktığı maçta hattrick yapıyor barcelona genç takımıyla. kendisinden 1 yaş büyüklerin turnuvasında yine ispanya milli takımını finale taşıyan isimlerin başında geliyor. barça da zaten hali hazırda profesyonel sözleşmesini imzalamış durumda kendisiyle.
    tam adı gerard deulofeu lázaro
    1994 barcelona doğumlu. 2003'ten beri fc barcelonada futbol oynuyor. sol açık forvet oynuyor (winger-striker) sağ kanatta da oynayabiliyor. sağ ayağını kullanıyor. en büyük artısı tekniği ve 1'e 1 bitiriciliği. bencilliği ise en büyük eksisi şu anda.
    edit + kendime uyarı: cristiano christiano değil
  • ilk defa takımla beraber real sociedad deplasmanına götürüldü ve bir yıldızın daha temelleri atıldı.
  • şu sıralarda u19 avrupa şampiyonasında harikalar yaratmakta olan genç barcelona'lı. henüz 17 yaşında olmasına rağmen muhtemelen bir-iki sene içinde barcelona kadrosunda sık sık görmeye başlayacağız kendisini.
  • fc barcelona alt yapısı ürünü olan , inanılmaz derecede yetenekli 17 yaşındaki kanat oyuncusu.
    son derece çabuk , top hakimiyeti üst seviyede , çok hızlı ve aynen messi gibi top ayağındayken sonraki hamlesine hemen karar verip bunu eksiksiz gerçekleştirebiliyor. futbol tarzı olarak messiyi andırmasa da messi gibi çok rahat adam geçebiliyor , nasıl olduğunu anlamadan rakibini çok kolay ekarte edip kendine pozisyon yaratabiliyor. ve ek olarak fiziğinden beklenmeyecek derecede iyi şutlar çıkarabiliyor (gerçekten çok çok iyi şutlar).

    futbol olarak yaşıtlarından çok ama çok önde , u19 avrupa şampiyonasında kendisinden 2 yaş büyük olan oyunculardan da bir adım önde olduğunu herkese gösterdi. zaten barcelona alt yapısının en önemli değerlerinden biri olarak görülüp , adından sıkça söz ettiriyor. geçen sezon yukarıda da yazıldığı gibi real socidedad deplasmanına götürüldü , maçı izleyenler hatırlayacaktır sık sık kamera yedek kulübesindeyken onu gösterdi , sarışın al yanaklı bir arkadaştı kendisi.

    u19 avrupa şampiyonasında finalde ve geride kalan maçların neredeyse hepsinde sahadaki en dikkat çeken oyuncuydu. attığı goller dışında ya gol pozisyonlarını yaratan isim ya da direk asist yapan futbolcuydu. yarı finalde çaprazdan uzak köşeye attığı bir gol var ki gerçekten muhteşemdi.

    en son olarakta catalunya kupasının finalinde , barcelona espanyol'a 3-0 kaybederken 7 numaralı formayla sahada gördük kendisini , çokta iyi bir maç çıkardı bana göre ama skor ürettiremedi takımına. hatta chivas ve girona maçlarında da sahadaydı.
  • soy ismi defolu kelimesinin yanlış yazılışı ve telaffuzu olan kişi.
    defolu o defolu.
  • 29 ekim 2011 barcelona real mallorca maçı ile fc barcelona formasıyla ilk resmi maçına çıkmıştır.
  • çalım atacağım diye kıçını yırtan, barcelona'nın pasa dayalı futboluna zıt bir zihniyete sahip olan çok yetenekli futbolcu. ispanya genç milli takımında sürekli 4-5 kişiyi üst üste çalımlamaya çalıştı ve etrafına bile bakmadı. gerçi çoğunu geçti de...
  • ilerde muhteşem bir stile sahip olacak bir la massia ürünü,gerçekten gelecek bir kaç yılda adından çok sıkça bahsedilecek teknik,hızlı ve farklı bir stile sahip genç bir yetenek...
  • futbolun yeni peygamberi. tito kendisini bu yil icin hazirliyor. umarim basina bir talihsizlik gelmez ve uzun yillar dunya futbolunda goz doldurur.
  • barcelona b'nin 5-4 almeria'ya yenildiği karşılaşmada attığı 3 golden ikisi aşağıdaki şekilde:

    http://www.youtube.com/…wptmi9mlek&feature=youtu.be

    http://www.youtube.com/…f2btfl-qrs&feature=youtu.be
hesabın var mı? giriş yap