• kariyer olarak çizgi roman ve çizgi filmlerin peşinde koşarken 11 eylül saldırılarına şahit olduktan sonra hayatıyla ilgili büyük bir şey yapmak istediğini farkedip my chemical romance'i kurmuştur. (bkz: ben bi bok yedim)
    babası iskoç, annesi italyandır. kendisi queen hastasıdır.
    ismi elena olan anneannesinin ismini uzun süre helena sandığı için, onun ölümü üstüne yaptığı şarkıya da helena ismini vermiştir.
    askeriğini the ghost of you klibi ile yapmış sayılır.
  • saclarini beyaza boyatmasinin sebebinin, the black parade isimli son albumlerinde hikayesini anlattiklari "the patient"in kanserden oldugunu vurgulamak ve kemoterapi gormus izlenimi vermek oldugunu soyleyen vokalist.
  • biraz düşünüp taşınsam hangi animeden fırlayıp hayata geldiğini bulacağım kişi. o koskocaman gözler, beyaz ten ve aşırı küçük ağız ve burunla japon imalatı gibi duruyor kendisi.
    her ne kadar artık siyah saça dönse de beyaz saçla bence daha erkeksi duran (ya o uzun siyah saçlarla hapisedüşse bence başın pek feci şeyler gelirdi aslında hala gelir)
    bu arada bir çizgi roman hazırlığında olduğunu öğrenmemle de gözümde değeri artmıştır.
  • 1977 doğumlu olduğuna nedense* inanmak istemediğim, çizgi roman hastalığını duyduğumdan beri daha da sevdiğim sempat güzeli, pardon vokali.
  • kendisi bir çizgi roman çizeridir. the breakfast monkey adında ilk çizgi romanı kabul edilmemiştir. sonra the umbrella academy ile tam bir çizer olmuştur.

    çocukluğunda hiç dışarı çıkmayan, içine kapanık bir çocuk olduğu için ölümü ardında "helena" adlı şarkıyı yazdığı babannesi ona resim yapmayı öğretmiştir. resim yapmak onun için bir çeşit duygu ifade biçimidir. teenager iken uyuşturucu kullanmıştır. şimdilerde bu duruma karşı savaşır.

    ikiz kulelere saldırıların yapıldığı sırada orada bulunmuş ve o cehennemden kurtulduktan sonra şarkı söyleyerek insanlara bir şeyler anlatabileceğine karar vermiştir. bu anları anlatmak için skylines and turnstiles adlı bir de şarkısı vardır.
  • evlenip barklanmis, yetmemis gecenlerde baba olmus, cok sempatik my chemical romance vokali.
  • mikey way adında bir de kardeşi vardır bunun ki o da grubun bas gitaristidir.
  • tip olarak billie joe armstrong ve billy corgan'ın karışımı olan adam.
  • dönem dönem kendisine olan hayranlığımın depreştiği kişilik.
hesabın var mı? giriş yap