• bir sure flash tv de yayinlanan, perihan savasin sundugu rezil otesi bir televizyon programi, bir cesit reality show.

    oyuncular: sokaktan toplanmis izlenimi veren tipik turk insanlari konular: gazetelerin ikinci sayfalarindan alinan tecavuz, namus cinayeti, cinnet gecirme haberleri
    en cok goze batan ozellikleri: her bolumunde en az 10 paket sigara tuketilmesi, herkesin bunalimli veya psikopat olmasi, eve girerken herkesin ayakkabilarini cikarmasi (gercege uygun yani), kostumlerin, mekanlarin, oyuncularin her bolumde ayni olmasi

    izlenmemesi kesinlikle tavsiye edilir. fakat izlemekte de yarar olabilir, yarar olmazsa da cesit olur... fakat gene de (bkz: bunyeye zarar) dir. yaziktir... yapmayin...
  • perihan savaş sunmazdan önce tonton, yaşlı, radyo sesli bir amca sunmaktaydı, totalde 4-5 tane ana karakteri vardır canlandırmalarda kullandıkları, adam bi bölümde çivici katil iken diğer bölümde saygıdeğer okul müdürü, bir diğerinde travesti olur, insanı düşüncelere gark eder.
  • oyuncuların rol yapamama özürü ve zeki mürenvari (bütün harfleri basa basa kullanma suretiyle)konuşmaları,bazen trajedileri tamamen trajikomik yapabilmektedir.
    -ahmet neden böyle konuşuyorsun,şimdi seni öldüreceğim bak,al sana ahmet
  • salı akşamları başlamasıyla birlikte benzeri programları izlemekten zevk alan arkadaşlar arandıktan sonra,hep beraber ölesiye gülünürdü.başarısızlığına alışkın olduğumuz türk yapımı reality showlar arasında zirveye çıkmış,saçmalıkta sınır tanımayan bir programdı.olsa da yine izlesek..
  • "sarı bıyık" lakaplı arkadaşın intihar etmesi veya hapsi boylamasıyla sonlanan program.zavallı adam bi gün yüzü göremedi programda.
  • aynı düşey ve yatay ölçekle çizilmiş kesit.
    (bkz: kesit cephe)
  • (bkz: perihan savas)
  • her gece flash tvde saat 12 civarında yayınlanan program. oyuncuların oscarlık rol yapması türk sineması adına çok mutluluk verici bir olaydır.beğenerek izliyoruz
  • televizyonda sürekli seyrettiğim ender programlardan biri. tamam oyuncular beceriksiz; üvey annesiyle mercimek pişirip babasını öldüren bir üçüncü sayfa kahramanın bile gece yatarken ahaliye, "izninizle ben yatıyorum" demesi kötü gibi gözükebiliyor ama sorarım size: o samiyet, o çoşku patlamaları, o her kahramanın gündemdeki konuyu konuşmak için aynı birahaneye gidip hemen bira söylemesi, mütamadiyen yakılan sigaralar, programın sonunda gazete küpüründen gerçek kişileri görünce oluşan sersemlik hali başka hangi programda var. topluca seyredilip üzerinde uzun süreler kritik yapılması da dadından yinmez. ayrıca iri, kel, genellikle psikopat rollerinde oynayan oyuncunun hastasıyım. o ne havaya giriş, o ne oynadığı karakteri özümsemedir be kardeşim, adam ya gerçekten psikopat ki bu ihtimal daha doğru gelmekte bana ya da adamın oskara doğru uzun ince bir yolu var. tebrik ediyorum buradan.
  • bir rivayete gore flash tv calisanlarinin* programda rol aldiklari canlandirlamardir.
    aileler hep pek halim selim olup, iclerinde bir karakoyun bulunur.
    evlerde koltuklar doktor muayenehanesi misali yanasik duzen yerlestirilmistir. tup ortuleri, parca halilar ve tv uzerindeki danteller ile tipik turk ailesi evi yaratilmaya calisilmistir.
    hasta yataginda tv'ye mahkumken izlenmesi pek keyiflidir.
hesabın var mı? giriş yap