• çizgi romanlarla ilgilenlerin hoşuna gidebilecek site...
    http://www.gerekliseyler.com.tr/
  • sadece cizgiroman degil cizgiroman figurleri de bulundurmakta. ozellikle elizabeth bathory figuru pek leziz...

    http://www.gerekliseyler.com.tr/…zabeth_bathory.jpg
  • forum bölümünü tümden kaldırmış, tamamen online satış sitesi olmuştur. fakat kitap bölümü edebiyat meraklılarına hitap etmemekte, 3 adet dungeons and dragons oyun kılavuzu ile sadece frp oyuncularına hitap etmektedir.
  • son haliyle çok daha detaylı, çok daha dolu, doyurucu ve leziz olmuş... çizgi romanların, figürlerin, büstlerin görsel ve bilgilerinin miktarı arttıkça sitede gezinmek daha eğlenceli, daha heyecanlı... girin bakın ve ben şimdiden cevabını vereyim soracağınız sorunun...
    "evet türkiye'de bunlar var, yıllardır var..."
  • senelerdir abonelik olayını oturtamamış, abone oldum artık ben takip etmesem de dergilerim her ay kapıma kadar gelir diye düşünürseniz çok zarara gireceğiniz çizgi roman dükkanı.
  • uzun zamandır her girmeye çalıştığımda kaspersky tarafından heur:trojan.script.generic var uzak dur şuradan diye uyarıldığım web sitesi. ya trojan sitenin ortaklarından biri oldu ya da kaspersky günahını alıyor firmanın.
  • kendisine güvenilir havası vermiş kolpa bir alışveriş web sitesidir. ssl key yoktur. kesinlikle kredi kartı ve tc kimlik bilgilerinin girilmemesi gerekmektedir.

    sen kimsin lan tc kimlik numaramı istiyorsun !!!!
  • sipariş verdiğim action figür için arayıp ertesi gün kargoya vereceklerini söylediklerinde tamam dediğim, kargo gelmedi diye aradığımda "kusura bakmayın kitap fuarı bizi mahvetti, arada unutmuşuz sizin kargoyu" gibi samimi bir açıklamalarından sonra sıkıntı yapmadığım, şubeye yönlendirdikleri 29 tllik ürünün kargosuna 11 tl verdikten sonra affetmeyeceğim sitedir.
    samimiler, esnaf adamlar, açıp telefonda derdini anlatabileceğin kimseler ama be güzel abilerim bir anlaşma yapsanız ya kargolarla. iki gün önce kertenpelex'ten bu adamların gönderdiği kargonun 5-6 misli büyüklüğünde koliyi 4,5 tl kargo ücreti ile aldığımı da tarihe not düşüyorum.
hesabın var mı? giriş yap