• bu kadar sakil bu denli bayat, sığ espiriler ile kalite baltalanmaya çalışılmış gibi reklamdır.

    yani bunu oturup konuşan denetleyen insanlar var. kimse mi demedi bu mahalle ağzını bu yaşlı dayı esprilerini bi kenara bırakalım, güzel bir diksiyon kullanalım, hoş bir senaryo yazalım diye.

    hayır anlamadığım gidip bir ortaokul-lise düzeyindeki öğrencilere proje olarak reklam çekmelerini söyleseniz daha iyisini çekerler.

    oyuncu, espriler, akış ya nasıl bu kadar irite edebildiniz bizi. sonra başka ülkelerde 3. sınıf vatandaş olarak karşılanıyoruz diyorsunuz. çok normal değil mi? ya amerikaya uzanmış bir markanın reklamını çekiyorsun allah aşkına deliriyorum. harika bi tr tanıtımı olmuş...

    edit: o kadar kızıyorum ki söyleyecek şeyler bitmiyor. marka amerikaya gitti diye sevinip reklamda amerika vatandaşıyla taşak geçiyorsun. not: (bkz: sjw) değilim.

    reklam
  • bir eksikliğin kurbanıdır.

    (bkz: şirketlerdeki yarak gibi olmuş diyen adam eksiği)

    debe editi:
    sma hastası eylül bebeğe umut olalım;
    https://www.instagram.com/sma_eylulbebk/
  • getir amerika reklamının neden türkiye'de yayınlandığını sorguladığım reklamdır.

    bize ne amerika'daki getirden amk dalga mı geçiyorsunuz milletle?
  • reklamın başarılı etki yaratacağını düşünüyorum. amerikayı fethetme, en büyük pazarda iş yapmanın gururunu vurgulama anlamında hedef kitle türkiyedir. hatırlayın bir iş adamı var, çok popüler ‘adam amerikalıları bile dolandırdı’ diye övülüyordu. o nedenle ne olursa olsun amerikada iş yapmak ve bunu vurgulamak iyi etki yapar. ayrıca gerçekten amerikada bir türk şirketinin böyle iş yapması bence iyi bir durum. diğer reklamları çok başarılı değil bence ama etkisi ve kalitesi çok ayrı durumlar, reklam kaliteye yönelik yapılmıyor, markanın bilinirliği, konumlandırması falan başka işler. 100 yıllık markaya başka strateji çizersin, yenilenmeye gereksinim duyan markaya ayrı, yeni markaya ayrı çok fazla detaylar var. buradaki vurgu bir türk markasının amerikada iş yapması ve amerikada bile tutuluyorsa iyidir,gururumuzdur algısı. o nedenle bence kitlelere ulaştırdığı mesaj gayet hızlı ve net iletilmiştir.
  • bu gözlüklü salağın olduğu her hangi bir reklamın iyi olma şansı yok zaten, 3-0 yenik başlıyor.
  • oyuncuları kötü
  • reklamın ana teması ne kadar getir'in amerika'ya açılmış olması olsa da bir yandan da ibrahim büyükak'ın negatif karakterden getir'e karşı pozitif karaktere dönüşünü işlemektedir. bu güne kadar kendisini bütün getir reklamlarında getir'e sallarken görmüştük. oraya gidip gururlandığı, göğsünü kabarttığı ve aslında getir'den en nefret eden insanın bile getir'in dünyadaki başarılarını gördüğünde getir hayranı haline gelişini izliyoruz. bundan sonraki reklamlarda ibrahim büyükak'ı daha farklı şekillerde görebiliriz.

    oyunculuk, senaryo, tiplemeler hakkında yorum yapmıyorum tabii ki, sonuçta ben yönetmen, yazar veya oyuncu değilim pazarlamacı gözü ile bakıyorum.
  • getir'in reklam konusunda ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum. daha önce tek nefeste 81 il konulu reklamlarını da itici bulmuştum bunda da aynı şeyleri hissediyorum. kendi içimizde izler geçeriz neyse de uluslararası olunca daha farklı hissettiriyor.
  • kötü değil berbat!
    * sanırım son zamanlarda itici tv komedyenimsisiler moda oldu. çok kötü bi tercihden devam ediyorlar
    * bütün reklamlar dandik 90 lar mizahı ile üretilmek zorunda değil kardeşim
    * büyük bir ülkeye gittik hizmet veriyoruz klası yaratmaya çalışıyorsunuz fakat vatandaşıyla taşşak mı geçiyosunuz!? gene eski ve kötü bir yöntem.
    * heee karakter artık markanıza uyuz olmuyor büyük ülkeye gidince artık çok değişti ha ööööaaaaffff midem bulandı
    * prodüksiyon kaltiesi de bok gibi herhangi bir videographer standart bir kamera ile daha iyisini çeker.
  • normalde kullanıyorum belki iki güne bir. fakat bu reklamdaki iticilikten dolayı rakiplere yöneldim.
hesabın var mı? giriş yap