• bakkaldan, eczaneden, petshoptan lazım olan şeyleri eve kadar getiren site*. ayrıca ilk üyelikte verdiği alt limitsiz 20 lira hediye ile donanımhaber ölücüleri'nin yeni eğlencesi...

    http://forum.donanimhaber.com/m_108243613/tm.htm
  • bugün ilk siparişimi verdiğim ve gayet memnun kaldığım girişim.

    2 eksik gözüme çarptı

    1) sepetime aynı üründen 5'den fazla koyamadım. 6 tane dondurma alacam, alamadım. bu limit bence gereksiz
    2) sipariş verdiğim saat sanırım yoğun bir saatti ve sipariş vermeye çalıştığım zaman "boşta kurye yok, tekrar deneyin" deyip durdu. bu durumda ne bileyim bir kuyruğa alsa gelen isteği ve kurye boşa çıktığında "kurye boşa çıktı, siparişin 13 dakka sonra sende" gibi bir bildirimle geri dönse daha güzel olur düşüncesindeyim.
  • bugüne kadar yaptığı kampanyalar sayesinde 3 kez kullanıp neredeyse para harcamadığım servis ama benim asıl merakım kampanya dönemi bitince ne olacak?

    yararlandığım ilk kampanya ilk kez kullananlar için 20 lira bedavaydı. 20 liralık alışverişimi yaptım. üstüne 3 cipsten çıkan kuponla 3 kutu da kola aldım.
    ikinci kampanyada 15 lira indirim vardı. yaklaşık 21 liralık alışveriş yaptım. 6.5 lira falan ödedim.
    son kampanya bugün 15 liralık dondurma kampanyasıydı. sanırım algida ile güzel anlaşmışlar çünkü onlar da duyurdu. 60 kuruş para ödedim.

    yani yaklaşık 60 liralık alışverişe, 7 lira ödedim. buraya kadar süper. gelelim asıl meseleye.. kampanya olmazsa kullanır mıyım? bu şartlarda emin değilim.

    aslında servis muhteşem. daha sipariş vermeden en yakın kuryenin nerede olduğunu ve kaç dakikada geleceğini görebiliyorsunuz. ortalama süre 7-15 dakika. çok başarılı. sipariş sonrası kuryenin konumunu gps ile canlı izlemek mümkün. sipariş teslim edildiğinde ekrana yansıyor. kuryenin adı yazıyor ve yoldayken mesaj atabiliyoruz. motorlu sürücüye mesaj atmak istemem tabii ki. siparişler de kaliteli bir torbada geliyor. birkaç saat içinde mail'e de e-fatura geliyor.

    yani servis de 5 yıldız.

    ancak asıl sorun ürün çeşitliliği, fiyatlar ve hizmet konumlandırması.
    şöyle bir gözatıp, bu entry'ye 2-3 satır içinde tüm ürünleri yazabilirim sanırım. o kadar az. fiyatlarsa genellikle kuruş bazında da olsa marketlerden pahalı. üstelik 5 lira da servis ücreti var. (ilk 2 kampanyada indirim olarak -5 lira yazdı. 3. siparişimde 0 lira servis ücretiydi.)

    yani çeşit az, fiyatlar biraz yüksek ve servis ücreti var. özellikle ev ve işyeri gibi sabit lokasyonlarda mahalle bakkalı karşısında büyük bir artısı yok gibi. ya da getir'in servis kalitesi çok daha üstün olsa da, gerektiğinde migros'un sanal marketi de bir alternatif (itiraf: hiç kullanmadım).

    tam 50 liralık bedava alışveriş yaptım diyorum. çok hızlı yayıldı. kaç kişi aynı alışverişi yaptı kim bilir? belli ki hayvan gibi bir reklam bütçesi ayırmışlar. acaba bu bütçe kısılıp fiyatlara yansıtılabilir miydi? ya da ürün çeşitliliği arttırılabilir miydi merak ediyorum.
  • yandex'in kurucularından birinin kurucu kadrosunda yer aldığı ve sermaye sağladığı dedikoduları olan yolu açık olası girişim. kampanyalar bitince ne oacak ben de merak ediyorum.
  • logosu ve renkleri yüzünden gratisle karıştırdığım hizmet.
  • 40 tl harcama yapana 40 tl beleş veriyolar diyerek yarım saat boyunca bakıp, alacak bir bok bulamayıp kapattığım site.
    neyse 40 tl cebimde kaldı.
  • gece gece siparişimi 15 dakikada getirip,bide 27 tl indirim yapan uygulama. helal olsun lan getir
  • güzel fikir. ama diğer tüm türk menşeili fikirler gibi işlemesi problemli. adam sepeti oluşturtuyor. siparişi vereyim parasını ödeyeyim diyorum kurye yok ödeme diyor. arkadaş al parasını, parasını alırken bana bir süre belirt. kabul edersem al işleme. olmadı en başından bana 10 dk. içinde sipariş teslim edilir diye beylik beylik konuşup bana sepet oluşturtma. olmamış.
  • az once indirip, ilk siparisimi verdigim uygulamadir.

    ciddi ciddi 7 dakika sonra kapida belirdi kurye.

    siparis verdigim yer cok merkezi, maslak plazalar.
    bir de aksam evden deneyecegim.
    cips, cikolata, havlu kagit, tuvalet kagidi vs gibi siparisler icin.

    fikir guzel ancak yayginlastikca hiz, stok, eleman gibi sorunlar olacaktir diye dusunuyorum.

    ayrica belli urunlerden aldiginizda ayni tutarda ucretsiz urun satin alma hakki da veriyor.

    benim icin en buyuk artisi tuvalet kagidi, havlu kagit gibi kocaman
    paketlerle semtin ortasinda dolanmayacak olmam sanirim.
hesabın var mı? giriş yap