• getir'in amsterdam, berlin veya paris gibi avrupa'da açtığı depolarda mümkün olabilecek paradır.

    keza türkiye'de getir depolarında çalışanlar deposuna göre değişmekle beraber asgari ücret veya asgari ücretin bir tık üstü maaş alıp dağıttıkları sipariş başına 50 kuruş-1 lira arasında prim kazanmaktadır.
  • birçok kişiyi bahşiş vermekten vazgeçirecek iddiadır. hatta bu ülke koşullarında küfür bile yiyebilirler.
  • kazansinlar. sabahtan akşama kadar motor sürmeyi bırak. sabah işe, akşam eve motorla gitmeye cesaret edemeyecek adamlar, kelle koltukta akşama kadar motorsiklet kullananların maaşını eleştirmesin.
  • bu maaşı alan vardır alamayan vardır bilemem fakat genel olarak kuryelerin şu anda "toplumun geneline göre" çok fazla kazandıkları gerçek.
    fakat bu böyle sürmez. birkaç yıl içerisinde asgari ücretin bir tık üstüne kadar inecektir. her yeni iş kolunda olduğu gibi şu anda yaşanan talep patlaması nedeniyle yüksek maaşlar veriliyor. arz yerine oturduğunda kurye maaşlarını tekrar konuşuruz.
  • geçen yıl kuryeyle asansörde karşılaştık, ayaküstü sohbet ettik biraz. 2 üniversite bitirmiş ama parası iyi olduğu için bu işi yapıyormuş. geçen yaz 16bin kazandığını söylemişti. sanırım bu sene 25-30bin olmuştur. kazandıkları her kuruşu sonuna kadar hakediyorlar
hesabın var mı? giriş yap