• serseri tırmanıcıların kış aylarını geçirdikleri yer.
  • cakirlari gectikten sonra yol kenarlarindaki gozlemecilerde cok guzel kahvalti yapilir. biraz sabredip yukarilara cikarsaniz; nefis manzarayi da seyredersiniz.
  • burada bulunan köyün içinde bulunan (öyle böyle köy diil bu. içinde süper lüks villalar da var bildiğimiz küçük sevimli köy kahvesi de, gürül gürül su sesi, yoğun bi yeşil, temiz hava bol gıda) kendin pişir kendin ye hedesinde tüm antalya ve akdeniz ayaklarınızın altında kuş (ne kuşu.. kartal, şahin) bakışı tüm manzaraya hakim bi şekilde, acaip bi yeşilin içinde, buz gibi kaynak suyu sağdan soldan gürlerkene mangalınızda etinizi köftenizi yapar, 2 tek atar yapındırırsınız. sahibi de acaip güleç, saygılı bi amca. fiyatlar ise inanılmaz *
  • sözlükteki günün başlıklarını hergün daha kahredici bir edayla süzdükten sonra sarfedilebilecek tanımlama çeşidi..
  • (bkz: josito)
  • son derece güzel bir tırmanış bahçesi.her tür rotanın olduğu, bolca keşfin yapılabileceği biryerdir aynı zamanda. josito gibi işini gayet güzel yapan bir ekibin sahibi olduğu bir kamp alanı da bulunmaktadır bu bölgede.kasım ayında sıcaklardan şikayet etmeden bolca tırmanış yapılabilir.geceleri ise soğuyan havada polarları giymek kaçınılmazdır.ateş başında yıldızları izlemek ise şahanedir.bir çok milletten tırmanışçıların da uğrak yeri olduğunu söyleyebiliriz.gidilmeli , görülmeli ve özenle korunmalı derim.
  • antalya'dan kendi aracınızla 30-45 dakikada, toplu taşıma ile 2-3 saatte (otostopla bu süreyi kısaltabilirsiniz) ulaşabildiğiniz tırmanış cenneti.
    sezonu kasım-nisan ayları olup bu mevsimlerde kompleksli tırmanışçıların gelmemesi tavsiye olunur. (yabancı tırmanışçılar bizim gibi bir aylarca yatıp sonra tırmanmaya çabalamıyor tabi. rotadan rotaya ceylan gibi sekiyor)
    kasım ayından önce giderseniz terlersiniz, gölge rotada güneşle kovalamaca oynarsınız.
    rotaların büyük çoğunluğu tobias haug ve öztürk kayıkçı açtığından tırmanması çok zevklidir. (bazılarının kilitleri adamı terletir.)
    alan sadece josito merkezli değildir. etrafında bir çok kamp evi ve tırmanış alanı bulunmaktadır.
    yazın sıcakta (yaz dediysem eylül, ekim gibi haziranda gidip kendinizi telef etmeyin) tırmanıp öğleden sonra kendinizi denizin serin sularına bırakabilirsiniz.
  • bütün gün tırmanıp gece alkolün dibine vurdugum halde güneş doğdugunda yeniden tırmanmaya hazır olabildiğim tek yer. . .
    rota sayısı 600 ü geçmiştir. geçen ay sayımına göre..
  • antalya merkeze bağlı bir köy.
hesabın var mı? giriş yap