• türkiye'nin ilk gezgin buluşması.
    biletleri biletix.com'da satışa sunulan, 24-27 haziran'da fethiye aksazlar koyunda gerçekleştirilecek festivalde, çadırlarda kalacak katılımcılar, gündüz çeşitli atölyelere, gece de konserlere katılabilecekler.

    gezginfest.com'dan daha ayrıntılı bilgi alınabilecek festivaldir aynı zamanda kendileri.
  • birbirinden güzel insanların bir araya geldiği (bkz: can gox), (bkz: entu), (bkz: yüksek sadakat), (bkz: necati ve saykolar), (bkz: hüsnü arkan) gibi grupların ve sanatçıların konser verdiği festivaldir.

    tabi ki her kalabalık festival gibi teknik ve temel eksiklikler vardı fakat kampçıların birbirine saygısı, hoşgörüsü sayesinde bu sıkıntılar güzel dostluklara vesile oldu.

    umarım daha da güzelleşerek devam eder.
  • ilk günün çok kötü geçmesinden sonra büyük bir kitle festivali terk etti. 2.günden sonra her şey daha güzel olmaya başladı. belki de gidenler yüzündendir*

    tanım: bu sene birincisi düzenlenen festivaldir.
  • interrail ekibinin yaptığı her şeyden irrite oluyorum. he gezginsiniz he. ergen mekanı olacaktır.
  • kilyostaki etkinliğe gitmek istiyorum ama yalnızım be sözlük
  • bir festivalci sayılırım her sene kuşadası zeytinli hepsine giderim (bkz: geri donusum kukusu) kisinin yorumlarina bakiyorum da sürekli bir rail basligina bok atma cabasi, cok komik bir ergenus olmali .

    adamlar 50 tl kampanya ile acmis, festival zamani pahali olacagini taa 4 ay once duyurmus, alsaydin dingil, sonra gitgide pahalaniyor falan yazmis.

    bu sene 40 bin insan gelecegi soyleniyor, sziget festivalinin sahnesiyle anlasmislar, ilk defa festival app’ festival kart, festival bilet kutusu yapmislar.
    bi tebrik etseydiniz ya hu, adamlar bisey yapiyor.
  • gideceğim ve umarım memnuniyetin zirvesine çıkacağım festivaldir. herkesin aksine rail gruplarından ziyade kilyosta olması bana daha hoş olacak izlenimi veriyor. hem tatil hem konser daha napayım kendime.
  • haftasonu kilyosta yapılacak olan festivaldir
  • ben ankara'dan katılacağım.zeytinli de konserler süperdi. interrailin abant kampı da güzeldi, üniversite öğrencilerinin hayli olduğu etkinlik.. gelecekler bunu öngörerek gelmeliler. bne bileti 1 ay önce full paketi 4 günlük kampve konseri 120 tl ye aldım. bence süper gruplar var. kaçmaz derim..yalnız gidilmez diyenler ide anlamıyorum. o kalabalıkta o insanlarla asla yalnız kalamayacağınız bir yer. hem biz suserler buluşsak yeter bence..hakkkaten sözlükten gidenlerle orda bir buluşma, organizasyon yapılsa güzel olabilir.
  • bu sene ilk defa katılacağım festival. bakalım nasıl olacakmış. buradan katılacak suserlar varsa buluşup muhabbet edebiliriz.
hesabın var mı? giriş yap