• chp direnişe katılacaklara bayrak ve rozet takmayın uyarısı yapmıştır. insanları ayrıştırmak için götten uydurma bir iddiadır.
  • son seçimde chp'ye oy vermiş olan bendenizi, olur da bu iş harbiden sadece chp'lilerin mücadelesiymiş gibi yansıtılırsa son kertede, allah şahidim olsun ki sonsuza kadar tek bir oyum bile gitmez chp'ye, ulsalcılardan ölesiye nefret ederim bu dakkadan sonra. özenle, itinayla saatlerce hazırlanılmış bir nefis sofraya, yemeği hazırlayanların değil de, son saniyede yetişip "kaynanam da beni seviyormuş!" diye oturan misafirlerin olayına benzer bu iş!

    ulan, ne umduk kaç gündür şu mücadeleden, ne bulduk/bulacağız son kertede!
  • kimse sahiplenemeyecektir.

    bu bir halk hareketidir.hiç kimsenin önderliğinde yapılmamaktadır.bu bir halk uyanışıdır.kimse sahiplenmeye çalışmasın. #bubirsivildirenis
  • gösteriyi dağıtmak isteyenlerin uydurmasıdır.
    olmayan şeydir.
  • butun televizyonlar artik meydandan canli yayinda ortada bir tane chp bayragi yok. can simidine sarilmaya calisan ampullerin dezenformasyonudur bu.
  • boşunadır. bu millet olaylara sebep olan projenin chp'nin de onayıyla kabul gördüğünü bilmiyor mu ki chp'nin utanmadan gidip olayı kendi hanesine skor olarak yazdırmasını yiyecek.
    chp'nin böyle bir kudreti olsaydı bu kadar yıl beklemeden adam gibi etkili muhalefet yapar, olaylar bu aşamaya gelmeden düzeltilirdi.
  • bütün şakirt trollerin doğruluğu üzerinde hemfikir olduğunu gördüğümüze göre tamamen yalan olduğu ortada olan durumdur.
  • baştakiler istifa ederse olurdur, çokta güzel olurdur.
    edit: baştakiler derken chp'de gezi parkı olayını onaylayanlar.
  • ortalama muhafazakar o kadar angut ki, chp'nin hayatta organize edemeyeceği büyüklükte ve nitelikte bir şeyi, karalama ümidiyle chp'ye ihale edebiliyor. bunu chp yapmış olsa ya da yapabilecek olsa, düşünmeden veririm bir dahaki genel seçimde oyumu chp'ye. ayrıca bu mufazakarlara göre chp öyle yüce gönüllü bir parti ki, bu çapta bir şey organize ettiği halde ortada chp bayrağı görülmüyor, partiyi destekleyen sloganlar atılmıyor. bir de hala kadir topbaş'ın bile yalanladığı chp'li üyelerin gezi parkı projesine onay vermesi yalanına sığınanlar var, onları da hiç derdi olmayanlara dahi chp'yi savundurma başarısını gösterdikleri için tebrik etmek lazım.
  • aklıma, şu an ismini hatırlayamadığım bir fransız politikacısını hatırlatmış olan durumdur. kral da olabilir, cidden anımsamıyorum. lakin olay şu, fransız devrimi patladığında avrupa endişelidir. fransız kralı da avrupa'yı devamlı elindeki ihtilal kaplanı ile tehdit etmektedir. hatta alenen, '' ihtilal kaplanı ile oynamayı iyi bildiğini, kaplanın zincirlerini her an çözebileceğini'' söyler..

    kılıçdaroğlu'nun durumu da o hesap. halk kızgın. halk, birinin, ama herhangi birinin dümen suyuna girmek istemiyor.

    not ; ihtilal kaplanı ile oynamayı bildiğini iddia eden o kralın başını ihtilal yemişti. hatırlatalım.
hesabın var mı? giriş yap