• "gezi parkı eylemi bir darbe girişimidir" den sonrasını okumadığım ve derhal kapattığım site.
  • potentially damaging content başlığıyla websense tarafından engellenen internet sitesidir.
  • cadı avı provası..
  • içinde "gezi parkı olaylarının perde arkasını yiğit bulut anlatıyor. bu sitedeki en önemli içerik bu. lütfen izleyin ve izlenilmesi için paylaşın." gibi bir ifade bulunan web sitesi.

    ben sana daha ne diyem?
  • bir eylem olunca sağcı kafa hemen envanter çıkartmaya başlar: şu kadar cam kırıldı, bu kadar atm zarar gördü, o kadar araç yakıldı vb...

    bu site de o envanterin resimlisi işte. internette bi ton paylaşılan fotoyu derlemişler, hepsi bu.
    kendilerinden eylemcilerin faiz lobisinden 200'er tl alırken çekilmiş görüntülerini bekliyoruz...
  • kaç gündür onca şey yaşandı bula bula bu kadar materyal bulabilmişlerdir. peki olayların ilk gününden beri polislerin eylemcilere müdahalelerini, binlerce yaralıyı nasıl açıklıyor bu arkadaşlar merak ediyorum. bir milletvekilinin polise küfür etmesi az buz şey değildir, peki olayların başından beri eylemcilere demediğini bırakmayan, hakaret eden belediye başkanları, parti görevlileri, polisler hakkında en ufak bir şey söyleyememelerini nasıl açıklayacağız? hepsini geçtim, her şeyi küresel komplolarla açıklamaya hevesli bu arkadaşlar, recep tayyip erdoğan belediye başkanıyken istanbul'un kuzeyine dokunmak cinayettir dediğinde hangi küresel komplonun parçası olduğunu da açıklasınlar o zaman. gezi parkı eylemcilerinin en başından beri diyalog çağrısı yapması, eylemlerin şiddet sarmalına girmemesi yönündeki çabaları ortadayken tüm yaşananları darbe çağrısı olarak yorumlamak olsa olsa sığ bir analiz yeteneğinin veya artniyetin eseridir.
  • çok güzel hazırlanmış bir site. fakat alan adı: geziparkiyalanlari.com olmalıymış.
  • götünden element uydurma yetisine sahip olanların bir başka numarası. biz bunları yemeyiz de, bu yalancılara körü körüne inanan yurdum halkını ne yapacağız, bak onu bilemedim.
hesabın var mı? giriş yap