• gezi olaylarında bizler ne yaptık? sokaklara çıkıp direndik; hükümete karşı, kanunsuzluga karşı, doğa ve adalet için direndik.

    afrin'de ne oldu? bu kanunsuz ve adaletsiz hükümet, suriyelilere gül gibi bakarken; türk evlatlarını ölüme gönderdi.

    gezi'de, karşımızda sadece hükümet değil; senin gibi tipler de vardı. afrin için sokağa çıksaydık, sen yine bizim karşımızda olacaktın. sen her halükarda bizim karşımızdasın; çünkü bizler savaş bitsin diye uğraşıyoruz fakat sen, mehmetçik'in kanıyla besleniyorsun.
  • iki ağaç kısmının bi ağaca düştüğü gözlemleniyor. zannedersin ki bunlar toplaşıp afrine gidiyorlar askerin önüne siper oluyorlar. biz de dua ediyoruz sağ salim dönsünler diye siz de belki ediyorsunuzdur. belki de sadece sanal ortamlarda goy goy yapıyorsunuzdur suriyeli din kardeşlerinizde olduğu gibi. ne kadar "gelecekler tabi kardeşlerimiz onlar" diyen gördüysem alayı suriyeli görünce yollarını değiştiriyorlar 1-2 lira vermemek için..
  • (bkz: troller mesaide)

    beynini gondiklediğiminin trolü sabahın dördünde yazmış bi de.

    elma ile armudu toplayarak mağduriyet devşirmek işe yaramaz. ancak meşazı alan kitlenize hitap etmiş olursunuz ki o kitle de asla ve kat'a %50 değil.

    hade naş.
  • "ben çıktım!" diyerek yalanladığım iddiadır. hatta başlıktaki iddiayı destekleyen birçok insan gibi "desteklediğim bir siyasi partinin aldığı karar" olduğu için değil, memleketim için önem taşıdığına inandığım ve ideolojik olarak tasdiklediğim için destekledim afrin operasyonu'nu. bazı çapulcuların türkiye'de iyi olan her şeyi kendilerine mal ettikleri günler yetti artık. bir de utanmadan türk solu'nu itibarsızlaştırma çabasına girenler var ya, eğlenebildiğiniz kadar eğlenin son günlerinizde. kıbrıs harekatı'nı kendinize mal ettiğiniz gibi, tsk'nın yeni başarısını kendinize mal etmenize izin vermeyeceğiz.
hesabın var mı? giriş yap