• https://www.youtube.com/…l/ucbiwrwz-dyyv3oma7vununq

    an itibariyle 11468 abonesi bulunan kanal, yeşim & özkan çiftine ait. çiçeği burnunda çift, balayı için kalkıp abd’ye gidiyor. makul fiyatlı bir de karavan satın alıp (7000 $) başlıyorlar gezmeye. takribi 10 yıl kadar da gezmeyi düşlüyorlar şimdilik. yanlış duymadınız 10 yıl! birbirlerine deliler gibi aşık bu iki güzel insanın, birbirinden enteresan yol hikayelerine tanık olmak istiyorsanız siz de şayet, hemen şimdi takibe alın bu gezentileri derim...
  • karavanı beğenmiştim ama maalesef yolda bıraktı , umarım çok masraf çıkarmaz..
  • https://www.youtube.com/…l/ucbiwrwz-dyyv3oma7vununq

    karavanları maalesef sorun çıkardı, ilk aldıklarında cok sorun yasayacaklarini tahmin etmistim. yasli amerikan araclari sadece problemdir. umarim kisa sürede geziye devam ederler.

    destek olmak icin kanallarina abone olabilirsiniz.
  • son dönemlerde rastlayabildiklerimin arasında gerçekten oldukça samimi, naif, medeni/çağdaş ve görebildiğim kadarıyla fazlaca mutlu olan*; önceleri kamp atmış* şimdilerde karavan ile gezen-tozan iki kişinin video kanalıdır.
    aynı kişilerin yeşim ile özkan adında bir video kanalları daha olduğundan, isimlerinin yeşim ve özkan olduğunu düşünmekteyim*
  • mükemmel bir kanal. yiğit can iç ile beraber yurtdışı videolarında en sevdiklerimdir kendileri. sponsorlar olmadan neler yapılabileceğini gösteriyorlar. en sevdiğim yanları diğer youtube gezginleri gibi metropollerden sürekli video atmalar değil de doğal güzellikleri(kanyon, ırmak, milli park vs) mükemmel bir görsel şölen sunmaları. tabi bunda altlarındaki düldül reyizin katkısı yadsınamaz, malum şehir içinde sorun çıkarıyor.

    sevdiğim en güzel özellikleri hemen hemen hiçkimsenin yapamadığı kazandığın kadar yaşa ilkesini benimsemeleri. para kazanana veya suları bitene kadar geçiyorlar bir nehir kenarına hem iş yapıyorlar bilgisayar başında hem ruhlarını dinlendiriyorlar. tabi bu arada düldülün kahrıyla vs uğraşıyorlar. ama uğraşsınlar tabi, 7000 dolara yürüyen ev daha ne olsun, olacak o kadar naz. kazandıklarında da hem yollarına devam ediyorlar hem de alışverişlerini yapıyorlar, lokantada yemeklerini yiyorlar, eğlenmeye gidiyorlar... umarım ilerleyen dönemde videolarının arkası kesilmez.
  • doların artmasıyla bir süre hareket etmeye ara vermiş samimi kanaldır.

    ara verme dönmüyorlar bir süre gezmeyecekler, video paylaşmayacaklar. eylül ayı itibariyle tekrar görüşeceğimizi umuyorum.
  • şu videolarında meslekleri ve işi neden bıraktıkları ile ilgili bilgileri paylaşmışlar. izlerken araya ister istemez giren türkiye iş dünyası gerçekleri var üzücü. umarım abone sayısı artar da hep gezerler.
  • çok tatlış ve hepimizin yapmak isteyip yapamadıklarını yapan iki güzel insanın kanalı. umarım daha da büyür gelişir, her yerlere giderler. valla biz gezmiş kadar oluyoruz.

    mesela kaktüs mu görüyorlar, bakıyorum ondan mutlu oluyorlar, yağmur mu yağıyor ondan mutlu oluyorlar, huzur doluyorlar. üstelik herkesin gönlünce gitmeyen şeylere sayıp sövdüğü bu zamanda böylesine bir "anın tadını çıkarma, o andakilerden mutluluk duyma" görmedim ben şahsen. bir olumsuzluk olsa bile birbirlerine sahip olduklarının bilincindeler ve zorluklar için sabırla, birlikte savaşıyorlar. işte tam da bu noktada, diğer gezi kanallarından ayrılıyorlar.

    üstelik normalde böyle ottan boktan mutlu olan tipler bana aşırı itici ve yapay gelir. ama yok, yeşimle özkan bunları hissetmese bize de hissettiremezler diye düşünüyorum.

    daha iyi gezi kanalları yok mu ? vardır elbette, ama yeşimle özkanın gittikleri yerlerin kırsal kısımlarını bize yansıtmaları çok hoşuma gidiyor. gezmenin sadece "tüketim" olmadığını, hem üretip hem minimum harcamalarla neler yapılabileceğini, yolun aynı zamanda çok güzel bir öğrenme ve öğretme aracı olabileceğini bizlere gösteriyorlar. umarım hep şansları yaver gider, hep güzel insanlarla karşılaşırlar.
  • ana akım medyanın da dikkatini çekmeye başlayan, şu sıralar meksika da gezilerine devam eden, yeni evli minimal idealist çiftin youtube kanalının ismi. kutlu olsun!
  • sevdigimiz gezi kanali. yesim ve özkan meksika gezileri sirasinda ulkenin en buyuk sorunlarindan biri olan rusvetci polis ile buyuk sıkıntı yasamislar. cok gecmis olsun.
    olay yerinde kayit yaparken özkanın yuzundeki gerginlik ,sinir,caresizligi gorunce sanki ordaymisim ve tum o olayin icindeymisim gibi hissettim. tekrar gecmis olsun.
    umarim kazasiz belasiz ulkeden cikis yaparsiniz.
hesabın var mı? giriş yap