• kimsenin daha önce nasıl yazmadığını şaşkınlıkla karşıladığım milano menşeli ayakkabı markası. özellikle plexi pumpları görsel olarak şahanedir. rahat mıdır bilmem hiç giymedim ancak artık yavaş yavaş topuklu ayakkabı giymek isteyen bünyeme inanılmaz süper görünen marka. bu kiralık aşk'daki ömer iplikçi falan hikaye cidden bunların ayakkabıları daha güzel :) türkiye'de tabii ki sadece cem boyner amcam satıyor.

    edit: sergio rossi'nin de oğluymuş. babadan oğula geçiyor bu yetenek demek. bir de şunu hep merak etmişimdir. neden kadınların taptığı ayakkabı markalarının tasarımcıları dolayısıyla markaları hep erkek?

    (bkz: christian louboutin)
    (bkz: giuseppe zanotti)
    (bkz: jimmy choo)
    (bkz: sergio rossi)
  • 20 yıl babası sergio rossi’nin yanında çalışıp, sergio rossi markasının gucci grubuna satışının ardından 2006 yılında ilk ayakkabı koleksiyonunu milano moda haftasında görücüye çıkaran tasarımcı.

    ayakkabı dünyasını domine eden christian louboutin, jimmy choo ve manolo blahnik gibi markalardan sonra piyasaya atılmış olmasına rağmen şu an fiyat, prestij ve kalite konusunda aynı kulvarda yarışıyor.

    diğer markaların aksine daha sade ama aynı zamanda şık ve özellikle konforlu tasarımlara önem veriyor. öyle ki, klasik gianvito 105 modeli yüksekliğine rağmen çok rahattır.
    ayrıca örneğin christian louboutin’a özgü kırmızı taban gibi marka tanınırlığını sağlayan olaylara mesafelidir.

    markaya özgü tasarım olarak plexi modeli gösterilebilir.
  • bu kadar az entry yazılmasına inanamadığım ayakkabı markası. feminen, seksi ve tapılası ayakkabılar üreten bu marka, şu an moda dünyasının en iyi topuklularına sahip olabilir, yani bence. bir diğeri de (bkz: aquazzura). bu senenin modelleri için konuşursam, gianvito rossi çok daha önünde aquazzura'nın.
    birkaç modelini de eklemeliyim, bir de itiraf etmeliyim ki tasarımları gerçekten beni heyecanlandırıyor.

    kalp kalp.

    oldukça feminen.

    kırmızı aşkı.

    siyah-beyaz.

    daha fazlasını da bırakmak isterdim ama gittikçe uzun bir entry olacaktı. ve de evet, aşırı güzeller.
  • hem zarif hem seksi hem tarz ayakkabılar tasarlayan, bir çiftini alabilecek olsam beni bile fiti fiti stilettolarla gezdirebilecek güzellikte ürünleri olan moda evi. euronun mevcut durumunu göz önüne alırsak elbette ulaşılabilir değil. fakat şu , şu , şu , ve hatta şu modelleri yapabilecek ayakkabıcı tanıdığını olanlardan mesaj bekliyorum.
    bu modelin aynısını bulup alabildim sadece. popüler olmasına rağmen dayanamayıp manyak gibi giyiyorum.

    edit : türkiye'de tabii ki beymen'de satılıyor.
  • kalitesiz yazar
  • hayatımda giydiğim en rahat ve incecik nubuk sneaker'ları üreten gardaşımızdır kendisi. verilen her kuruş da helal olsundur.
  • babadan oğula nesil bunlar, sergio rossi’nin ogluşunun ayakkabi markasi.

    detaylari ile erkek ayakkabilarinda da oldukca goz alici ayakkabilari vardir. ozellikle rahatlik hissine de oynar, deri olmayan sneakers’in iic kismini kaygan deri yapip giyerken harika hissettirir misal.
  • bir adet troll uyuşturucu bağımlısı.
  • böyle terbiyesiz birini daha önce görmedim. nasıl bir kuyruk acısı varsa sürekli hakaretler yağdırıyor.

    ben yaşadığım sürece o kanala giremeyeceksin. o kanala girdiğin anlaşıldığı anda da atılacaksın.

    hakaretler sadece durumunu daha da vahim hale getirecek ve terbiye eksikliği nedeniyle gruplardan atıldığının kanıtı olarak kalacak.

    aklın olsa daha fazla terbiyesizlik etmez gelir özür dilersin.
  • terbiye eksikliğini kanıtlarcasına yazmadan duramıyor. fire tv grubunda 1500 küsür insan var ve terbiyesi normal olan herkes grupta gayet mutlu takılıyor ama bundan sana ne?

    o kuyruk acısı geçmeyecek belli oldu.

    ben o gruplarda olduğum sürece giremezsin. girdiğin anlaşıldığı anda gruplardan atılırsın. ağır mı geldi? evet atarım çünkü bir işe yaramıyorsun. sözlükte nasıl trolsen orada elli katı trolsün. kendine yanlış yapıldığını düşündüğün halde hakkını doğru ortamda arayamayan sağa sola yazan bir trolsün ne yazık ki. ben de seni besliyorum farkındaysan ama telegram grubundan da hatırlayacağın gibi trol beslemeyi seviyorum ne yapayım?

    not: kendisi bir takım rakip ya da rakip olmayan telegram grupları kurduğu için defalarca değişik isimle girdiği gruplardan atılmaktadır. amacı grubu bir admini üzerinden kötülemektir elbette ;)

    sözlükte 20 yıllık yazarım senin gibiler ateş olsa izdüşümü kadar yer yakar.

    kuyruk acını yaşa ya da gel özür dile affederim belki. ;)

    delikanlıysan telegrama gel. ;) ne o gelemedin mi? sahte hesaplarından biriyle gel yine atayım ;) profilimden de anlaşılacağı gibi artık sözlüğü pek kullanmıyorum ne yazdığını bile birileri haber veriyor öyle okuyorum. ;)

    kendini istediğin kadar rezil edebilirsin benimle ilgili kuyruk acını roman olarak bile yazabilirsin telif almayacağım.

    sana senin anladığım dilden başlığını kirleterek cevap vermek lazım ki belki başlığı görenler ne … olduğunu anlarlar ;)
hesabın var mı? giriş yap