• elif akbaydoğan gider ve mert ibrahim gider tarafından 2015'te kurulmuş son 1 yıldır küçük mekanlarda (60m2, monc, kaset mitanni, gitar cafe, genellikle kadıköy mekanları) daha sık sahne almaya başlayan pek bi şahane grup.

    genellikle kendi bestelerini bir de sevdikleri her hallerinden belli olan cover parçaları çalan grup, rock soundlu müzikleriyle flamenko dansını birleştiriyor.

    kızımız elif sevilla, granada derken endülüs topraklarını ruhuna kazımış da gelmiş. bir izlemeniz lazım sözlük!

    şuraya spotify şeysini,

    şuraya da bir youtube videosu bırakıyorum.

    kurumsalcıyım diyorsanız bu da kendi siteleri.

    dinleyeni, izleyeni bol yolları açık olsundu.
  • dolunay dizisinin final bölümü sayesinde kendilerinden haberdar olduğumu belirtmem gereken, güzel müzikler yaptığı belli olan grup. televizyona çıkmaları çok akıllıca olmuş artık takipçileriyim. spotify'a daha fazla parça koymaları temennisinde olarak başarılarının devamını diliyorum.
  • benim de dolunay'ın son bölümü sayesinde rastladığım müzik grubu. bölümü de hiç beğenmemiştim ama en azından onları tanıdım, güzel oldu. yeni yılda daha çok şarkı çıkarıp bunları da dinleyebileceğim platformlara yüklemeleri. gel de bana gel'in spotify'da olmadığını görmek biraz üzdü de beni...
  • yeni klipleri yayında
    benzerine az rastalanan başarılı grup.
    dinleyin, izleyin, izlettirin
  • müthiş tatlı insanlar müzikleri de harika. kendileri okulumuza da gelmişti, mütevaziliklerine epey hayran kalmıştık. şu sıralar çok sağlam geliyorlar. zevkle takip ediyoruz.

    edit: vokallerine hala, ya şimdi aramayayım geç oldu öyle oldu böyle oldu diye diye ertelediğim bir bira sözüm var. *
  • çok güzeller.

    - nasıllar acaba?
hesabın var mı? giriş yap