• sanırım sadece bayanlara yönelik olarak düşünüldüğü için garip bir isme sahip ama muhteşem bir gelir-gider uygulaması.
    günlük harcamalarınızı girerek kendinizin tutumluluğunu, bütçenizi nasıl kontrol ettiğinizi görebiliyor, gereksiz harcamalarınızı fark ederek düzenlemeler yapabiliyorsunuz. her gelirin ve giderin kategorileştirilebildiği programda, her gün sonunda size bildirimler göndererek günlük harcamanızı bildirmekle kalmıyor, her ay sonunda da genel bir özet çıkartarak size yol gösteriyor. kısacası bu tip bir programdan beklenecek şeyleri yapıyor. indirin mutlaka, pişman olmazsınız.
  • bugün telefonuma kurup kullanmaya başladığım uygulama. giderlerimi topluca görüp analiz etmek istiyorum, malum önümüzdeki dönemde kemerleri sıkmamız gerekecek
  • (bkz: olması gerektiği gibi olan programlar)

    aylardir "yaw bu paralar neden suyunu cekiyor" diye dusunen sahsima ilac gibi gelen bir uygulama. son 1 aydir dolmus parasindan tut arkadaslarla gidilen yemegin parasina kadar herseyi girince bana sorunun nerede oldugunu ve aslinda gorundugunden cok daha fazla para harcadigimi farkettiren mukemmel bir uygulama.

    kendi kategorilerinizi yaratmaniza izin vermesi, fazla ugrastirmadan masraf eklemenizi saglayan basit arayuzuyle gercekten tam da "olmasi gerektigi gibi olan" bir uygulama.
  • iki aydır telefonumda kullanıyorum ve çok memnunum. kullanımı basit ve bir çok özelliği var. harcamalarınızı düzenli girdiğinizde paraları nerelere harcadığınızı görebiliyorsunuz.
    eşime de uygulamayı yükledim kullanmaya başladı uygulamada iki profil girişi yapılıp takip yapılabilse çok güzel olur. belki yeni güncellemede yaparlar.
  • gram altın hesabı özelliği bulunmayan uygulama.
  • an itibariyle sitesi çökmüş durumda olan "bulut tabanlı gelir-gider" app'i. umarım düzeltilir. 4 aydır severek kullanıyordum.

    https://giderimvar.com/

    büdüt: yaklaşık 20dk sonra düzeldi ama gene de entry burada dursun.
  • google play aracılığı ile satış yapmaması ürküten uygulama.

    yalnızca siteden satış yapılıyor. gerekçeleri de anlaşılır. uygulama ücretsiz. site ücretli.. tamam.. kendileri art niyetli olmasa da yarın öbürgün veriler çalınırsa ellerinde enteresan bi veri oluşuyor.

    encard'ımda 26.338tl var. 16.000tl limit var. maaşım da ayın 1 inde yatıyor.
    kartın tüm bilgileri de bu.

    ürküyor insan.
  • an itibariyle çalışmıyor
  • (bkz: lavabo)
  • app 2 gündür çalışmıyor, geliştirici epostasını bilen varsa yeşillendirmesini rica ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap