• muhtemelen bi ara klibi de cekilecek, utanaraktan dondurup dondurup dinledigim demet akalin sarkisi. her albumunde agza takilan bi sarkisi oluyordu, bunda da bu olmus..
  • bu albümün çıkış zamanı çok yanlış olmuş.bu şarkı ile yaza girse idi çok daha iyi satış yakalayabilirdi.şarkı bence tam demet akalın tarzını yansıtıyo.albüme tekno versiyonu da ekleselerdi iyi olurdu.
  • nakarat öncesi bateri atağı, dım dım dı dım dım diye cam bardağa vurma sesleri* ve "..çekip giden birisi var.."dan sonraki 'çatak çatak çat çatak' kıvamındaki 'beat'ler inanılmaz olmuş. kışın daha başında böyle şarkı yapılır mı ya? bu şarkıyı haziranda patlatıcaktı, bak neler oluyo sonra..
  • bagimlilik yapan demet akalin sarkisi. su an sarkiyi 7. defa dinliyorum. pis bagimlilik yapti. kezban sarkisi falan demisler, bisey demiyorum tabii. vardir suserlerin bir bildigi. "tabii kaderin her zaman son bir gulusu var, beni cekemeyen anten taksin" diyerek sarkinin hedef kitlesine bir goz kirpayim madem.
  • olacak olacak kadar olmasa da takdir ettiğim ve severek dinlediğimi itiraf ettirtecek güzellekteki demet akalın parçası.
  • eğer bu şarkı kezban şarkısıysa yarın msn iletime "siqerler güzeliimm sii-qeeeer-leeerr :)))" falan yazarak dünyanın en büyük kezbanı olacağım. son 1 hafta içerisinde 94 kere falan dinledim. sıkılmayı geçtim, her seferinde daha fazla eğleniyorum :(
  • insanların hakkında espri yaptığını düşündüğüm şarkı. eğer bu şarkı güzelse ismail yk'nın "ben senin ananın" isimli eserine masterpiece falan dememiz lazım.
  • ülkem sanatçısı olan demet akalın'ın artık "yok çüş" dedirttiği bir klibe imza attığı şarkıdır. hayır taklit etmenin de bir adamı, yolu yordamı vardır. dünyanın en büyük starlarından birinin, dünyanın en bilinen ödül törenlerinden birinde yaptığı ve çok konuşulan performansını taklit etmezsin. dünyada her yıl turnesi kapsamında muazzam şovlar yapan o kadar çok sanatçı var ki... ama yok, bizim sanatçımız gider en bilineni yapar ki, dünyadaki gelişmeleri ne oranda takip ettiği anlaşılsın.
hesabın var mı? giriş yap