• anladığım kadarıyla gillette'nin braun ile ortak imalatı, hem traş makinesi hem de traş bıçağı yani bir taşla iki kuş. yurtdışı satış sitelerinde ortalama fiyatı 20$. bizim burda halen mach 3 lere fusionlara 30-40tl ödediğimizi var sayarak bir satış rakamı tahmininde bulunulabilir. büyük bir açığı kapatacağı kesin, gelse de alsak. gillette duy sesimizi.

    http://www.gillette.com/…-styler-beard-trimmer.aspx
  • diyarbakır' da japon pasajından 25 tl ye aldığım alet çok sağlam duruyo gibi ama 3 no lu başlığı kaybettim.
  • an itibariyle 52 tl toslayıp migrostan aldığım makina. evet bildiğin makina. harbiden işe yararmı diye 1 numaralı başlığını takıp favorilere sürttüm. zort diye inceltti. sonra düzelttim. daha önce aldığım philips'in traş makinasının favori düzeltme aparatından kat kat daha iyi. en azından işe yarıyor. elli iki melli iki, acımayın, bakkalınızdan ısrarla isteyin..
  • 3 (hatta hiçbir uç kullanmazsanız 4) uzunlukta kısaltma yapabilen, ucuna 5 bıçaklı jilet de takılabilen ve kalem pil ile çalışan pratik alet. ufak boyutlu olduğundan tatile matile götürmek için de elverişli.
  • şu başlığı kullanarak normal başlığa göre traşı kayda değer kolaylaştırıp kolaylaştırmadığını merak ettiğim hede.
  • 1 yıl olmadan kesmemeye ve traşın ortasında cihazın çalışmayı durdurup sakalları çekmesiyle beni sinir etmiş alet. geçen aya kadar böyle bir problem olmaması ve cihazın pilini değiştirsemde temizliğini yapsam da çalışmasının durmasını engelleyemiyorum.
  • memnun değilim. sakalım böyle hipster sakalı kadar uzun olmamasına rağmen 3 numaralı başlıkla kesmeye çalıştığım zaman çok uğaştırıyor. kısaltıyor ama kısaltmak tam bir işkence. eskiden dandik bir saç kesilen aletlerden vardı. onla kesiyordum sakalı daha iyi sonuç veriyordu. onun da kafaları istediğim gibi değildi.

    ama yine şundan alacağım sanırım.

    https://www.hepsiburada.com/…9-in-1-p-hbv00000lg19f
  • bunun ucuna taramalı gibi beş bıçaklı fusion takılması hoş oluyor. ayrıca gidip fusion makinesi sapı almaya gerek kalmıyor. üç numara ile kesim zor oluyor, numarasız kesimi de bir- iki günlük sakal kadar oluyor. aman aman bir şey değil ama fiyatına göre iyi, ben sevdim. ayrıca ben bunu yeni çıktı sanıyordum ama on yıl civarı olmuş çıkalı.
  • normalde philips oneblade kullanıyorum ve tıraş olurken ince detayları güzel alıyor ama bir de bu ürünü kullanayım dedim. tabi philips'in ürünü şarjlı olduğundan buna nazaran daha uzun ömürlü sanırım. bakalım f/p değerlendirmesi yaparım ürün geldiğinde.
hesabın var mı? giriş yap