• tam adı virginia 'gin' wigmore olan auckland, yeni zelanda doğumlu, kırık sesli, derin bakışlı şarkıcı/söz yazarı hatun kişi.

    16 yaşında babasını kanserden kaybetmesi üzerine 'hallelujah' diye bir şarkı besteleyip kendi çapında (bkz: yeni zelanda) bir üne kavuşuyor. şarkı üzerine kendi yorumu ise şöyle :

    “hallelujah was my way of telling my family i had dealt with dad's passing and honestly, i didn't want to share these feelings with anyone else. i wanted the moment for myself and my family.”

    bahsi geçen şarkı 2008 çıkışlı 5 şarkıdan oluşan başlangıç albümü 'extended play''de de yer alıyor.

    ayrıca, 2009 başında, yine auckland menşeli smashproof grubunun vasat 'brother' şarkısından da selam etmiştir bizlere kendisi. (şarkının yeni zelanda'da 11 hafta boyunca bir numarada olmasını sadece ve sadece gin'e bağlayabildim ben)

    'under my skin' adlı şeker şukela şarkısı ise yeni zelanda havayollarının çıplak hostes ve kaptanlı güvenlik kuralları videosunda kullanılmış, çok da güzel olmuş. (bkz: bare essentials of safety)

    yalnız şarkılarındaki müzikal altyapıda bir 'sesim yeter'cilik, bir tekdüzelik yok değil sanki, ya da belki bana öyle geliyor..

    ikinci (ve -an itibariyle- son) albümü 'holy smoke'u daha tamamen dinleme şansım olmamış olsa da an itibariyle 'hey ho' favorim.

    bir de oyuncu kız kardeşi varmış sanırsam..
  • hey ho adli sarkisi da pek sukelaymis.
  • sesi hafif amy winehouse'u hatırlatsa da daha baştan çıkarıcı görünüme sahip 6 haziran 1986 doğumlu yeni zelandalı şarkıcı.
  • evet, dış güzelliği,ses güzelliğiyle biçimlenen arıza sesli kadınlardan biri daha . amy winehouse ne kadar tarantula gibi görünüyorsa bu kadın da bir o kadar white bat görüntüsü mevcut .
    *niye böyle sıfatlandırdığımı da bilmiyorum dinlerken şahsıma bir yırtıcılık vermesinden ziyade seslerini kıskandığımdan olabilir.
  • sesini birine benzetiyorum ama kime bir turlu hatirlayamiyorum. janis joplin'e benziyo diyesim geliyor ama degil, baska biri. yeni zelanda'dan cikan bir baska guzellik. ne bereketli ulke lan.
  • hey ho'nun yanı sıra too late for lovers parçası* da oldukça güzel olan,genç parçacı*
  • geçmişini sorgulamam basarım nikahı.
  • biraz geç kalmışım keşfetmekte ama olsun, hey ho şarkısını tekrar tekrar dinliyorum son günlerde.
  • kendisi ile nikah basmaya hazır olduğumu sözlük aracılığı ile deklare etmek istediğim yeni zelandalı wigmore kızı.

    hele o dövmeler yok mu...büyüleyici bir insan.
  • çok güzel yes diyen yaşıtım. yirim, evlenirim, hastasıyım, aşığıyım uleyn.
hesabın var mı? giriş yap