• gezdiği ülkelerin yöresel kıyafetlerini giymek zorunda olan devlet başkanıdır aslı. 50 karaktere anca bu kadar...

    bu devlet başkanı gittiği ülkeye jest olsun diye o bölgenin kıyafetini giyer. gazetecilere o yörenin önde gelen baba erenlerindenmiş, yıllardır o kıyafetin içindeymiş gibi gibi pozlar verir. aslında şikayeti yüzünden okunuyordur. ama o yörenin insanları böyle şeyleri severler ve bu konuda son derece zalimdirler. mesela kırgızistan'a gittin... kara kalpağı, o yünden yapılmış montumsu şeyi hoop giydirirler adama. gerçi bu daha çok doğu ülkelerinde vardır. mesela kanada'nın yerel kıyafeti yok. varsa yoksa o maple leaf dedikleri koca yaprak. onu taktın mı kanada eşrafı sakinleri arasında kralsın. gidiyosun mesela saha yakut muhtar cumhuriyetine eline veriyolar bi kopuz, koca bi yün şapka takıyolar. şebek gibi...
  • mesela bazı afrika kabilelerinde sadece cinsel uzvu kapatan,böyle götün kabak gibi ortada olduğu kıyafetler var.görüyoruz bunları hep televizyonda falan.bunları da giysinler bence,tüm ülkenin değil belki ama o da oranın yerel kıyafeti sonuçta.bi düşünün lan ismilazımdeğili o avuç içi kadar bitkiden yapılan şeyin içinde,süper olmaz mı ahahaha.
  • umut sarıkaya'nın konu hakkındaki nefis gözlemi için;

    http://img162.imageshack.us/…237/trkmenistanzq8.jpg
  • afrikalı hakiki medeniyet sahibi çıplak kabilelere de uğrayan başbakandır. fakat tabi ki de o kıyafeti giymek yürek ister. o yüzden başkan, kabilenin en sözü geçen adamlarıyla sohbet ederekten kıyafet mevzunu kaynatmaya çalışır. hiç olmadı reisle tamtam çalar.

    temsil misal bush denilen nefis insanoğlu "aman bana da götü açıkta kıyafet giydirmesinler hafız hemen kabilenin ileri gelenlerine gardaşlık muhabbeti çekeyim" bakışıyla tamtama yönelmiş ve o korkuyla okay temiz gibi ritme koşmuştu hatırlarsanız.
  • hollanda'nın takunyası karşısında zorlanacaktır.
  • kanada başbakanıdır o. canims..

    ah justin..
hesabın var mı? giriş yap