• gelmiş geçmiş türk güreşçileri içinde fiziği en düzgün, en gösterişli olan oydu, ancak bu görünüşü mindere hiçbir zaman yansımadı. kimine göre güreşe geç başlaması, kimine göre heyecanı onun en büyük handikapı oldu. hocaları bu duruma çok kafa yordular, o zamanki koşullarda işin içinden çıkamadılar. çünkü spor psikologları yoktu.
  • 1964 tokyo, 1968 mexico ve 1972 munih olimpiyatlarına katılmış efsane milli güreşçi. en büyük rakibi sovyet güreşçi alexander medved'tir
  • aslen adana karaisalıdan olup hollanda zwolle camisinde din görevlisi olarak görev yapmıştır. şu an gaziantep ili oğuzeli ilçesinin müftülüğünü yapmaktadır. ayrıca lise arkadaşımızın babasıdır. arkadaşın lakabı babasından dolayı müftü olarak kalmıştı halen kendisine ismiyle hitap etmemekte kararlıyız.
  • (bkz: gıygıy) adana anadolu lisesi eski öğretmeni.okuttuğu ilkokul 5 sonrası küçücük yaşta hazırlık öğrencilerine psikolojik travmalar yaratan bir öğretmeni.
    sorduğu sorulara doğru yanıt veremeyen öğrenciyi eliyle iğrenç bir şekilde gösterip,sınıfa “look,look.look at that boy.” diyerek gururunu kırman hangi insanlığa sığıyordu ?
    (bkz: adana anadolu lisesi)
    (bkz: kurttepe anadolu lisesi)
  • 1972 münih olimpiyatlarında yenildiği türk asıllı bulgar güreşçiyi elinde sopa ile kovalayan 100 kilo güreşçisi.
    1975'de izmir'deki dünya şampiyonasında moğol güreşçi ile yaptığı müsabakanın birinci raundunda yüksek minderden aşağı düşmüş, ikinci raundun başında da tuş olup bayılmıştı.
    yukarıda bir girdide yazıldığı gibi efsane değil ama oldukça eğlenceli bir güreşçiydi rahmetli.
hesabın var mı? giriş yap