• çocuğun acil psikolojik hatta psikiyatrik yardınçm alması gereklidir...
  • videoların başlıkları kanımı dondurdu. hem kendi iyiliği hemde ileride toplum huzurunu bozabilicek davranışları engellenmesi için rehabilite edilmesi gereken çocuk.

    edit: çok merak edilip fantezi kurulucak bir durum yok.
    ablası pc başında, sandalyede otururken arkadan açılan belini, sırtını değişik açılardan çekiyor. ama entry'im de belirttiğim gibi benim midemi bulandıran video başlıkları.
    * sikmek isteyen gelsin bin kalbe kilot açılıyo
    * vu iyi sikilmez mi
    * off be
    * göte bak o
    * siyah kilot
  • ablasına bunu yapan bize neler yapmaz. korkunç lan.

    edit: sözlükteki ensest orospu çocuklarını da ortaya çıkaran çocuktur. şu olayı küçümseyen, normal gören veya abartılacak bir şey bulamayan hayvan oğlu hayvanların nasıl bir aile yaşantısı var çok merak ediyorum. ya da merak etmiyorum ya. her şey ortada zaten. iğrençsiniz.
  • belli mental sıkıntıları haiz, akli dengesi kuvvetle muhtemelen şaşmış bir çocuk..

    ne küfür ediyorsunuz ibneler..

    (bkz: insan ırkının sıkıntıları)
  • dakikalardır kilitlendim kaldım klavye başında, bir şeyler yazacağım ama yazamıyorum. hala bu denli hayrete düşebilmek, şaşırabilmek de bizim saflığımız herhalde bilmiyorum ama benim aklımın havsalamın sınırlarını çok aşıyor ya bu durum. gerçekten kan dondurucu.

    bireysel bir psikolojik ve karakteristik bozukluk pek tabii ki tartışılmaz bir şekilde söz konusu, onunla alakalı yapılması gerekenler zaten bellidir fakat bu bence sosyolojik olarak da irdelenmesi gereken bir durum. normal değil ya, hiç normal değil. normalin, anlaşılabilirin, kabul edilebilirin kıyısından dahi geçmiyor. hiç anlamıyorum ama bu sıçtığımın periscopesinde bilmem kaç tane kalp alabilmek için falan yapıyor değil mi şimdi bu çocuk bunu? kız arkadaşlarıyla beraber falan zaten hep yapıyorlar, görüyoruz, "alıştık", bu sikik velet de ablasıyla yapmış yani ablasından habersiz bir şekilde... esas dert, tasa ilgi çekebilmek ve takipçi, kalp, bilmem ne sikim kazanabilmek falan yani değil mi sonuç olarak? işte bu; gerçekten de bir nesil üzerinde yoğunlaşmış toplumsal ve sosyolojik bir problem ve de dediğim gibi irdelenmesi, üzerine düşülmesi, bir şekilde müdahale edilmesi gerekiyor. zaten iyi değiliz ama çok fazla kötüye gidiyoruz. sınırları zorlayacak derecede kötüye gidiyoruz, birçok bakımdan utanç verici bir nesil geldi/geliyor ve bu beni çok korkutuyor.

    bu çocuk özelinde de; ihbar mı edilmelidir, bir şekilde ailesine mi ulaşılıp durumdan haberdar edilmelidir gerçekten bilemedim, beynim durdu sanki. ama acilen bir şeyler yapılması gerektiği kesin.

    hay ulan! gece gece... ne diyeyim ki ben, ne biçim tiksindim ne biçim ürperdim belli değil. yazıklar olsun ya... gerçekten yazıklar olsun milyon kere.
  • bu ülkeye sosyal medyanın fazla geldiğini gösteren bir velet. utanıyorum amk bu yaşta çocuklara böyle akıllı telefon veren ebeveynlere. bunlar hep sizin eseriniz.

    umarım çocuğu tanıyan birisi çıkar da ailesine bilgi verir.
  • olm ne insanlar var. bu çocuk periscope denen kıçı kırık uygulama 2 kalp alacak popüler olacak dıye kardesini bu şekilde yayınlıyorsa, ne haldeyiz siz düşünün.

    bunun 2 nedeni var, bu çocuk bu yaşta belden aşağı işlerin kazandığını bu uygulama sayesinde öğreniyor ve bu çocuk bunu türkçe yayınlardan öğreniyor. ızleyenlerde şikayet etmek yerine kalp atıyor, alkışlarcasına. üstelik ablası ve o kız nerede nasıl isterse giyinir ama daha beyni 2 matematik işleminden ötesini yapamayacak yaşta ki çocuğa bunu öğreten sisteme yazık. burada o kadar kötü bir durum var ki.. diğer neden ise bu uygulama ülkemizde resmen farklı amaçlarla kullanımda popüler bir şekilde ilerliyor ve çocuklar kullanıyor. bir filtreleme olmak zorunda.
  • temel değerleri tam alamamış, kafası karışık bir çocuk.

    ama beterin beteri var. ya uyuduğu sırada kamerayı loş ışıkta ablasının totosuna doğru tutup tosur tosur gaz çıkartmalarını periscope'ta yayınlasaydı da ondan sonra o abla ekşi sözlük'ün başına bela olsaydı? hı? ya arkadaşının gözüne gelseydi?

    .
  • kapatın gidelim ülkeyi. ensest, taciz, tecavüz, çocuk istismarı, terör gibi insanlık suçlarının en çok yaşandığı ülkeyiz. bu gurur (!) hepimizin. ayrıca bu ergenlik değil ruh hastalığı.
  • çok üzüldüm ve utandım.
hesabın var mı? giriş yap