• dolar gibi çıkınca inmiyor iner diyorlar bi ara iner gibi oluyor ama yine çıkıyor çok enteresan.
  • şekeri bırakmadan erimeyecek oluşum ha ben bıraktımmı hayır.
  • şeker, laktoz ve glutenli ürünleri bırakınca otomatik olarak eriyor.
  • ısrarla gitmiyorsa lordoz kaynaklı olabilir
  • kurtulmanın yöntemi vardır. o da pek sağlıklı olmayan mide kelepçesidir. yalnız sadece gobekten değil her yerden eriyorsunuz.
  • aksam yenilen yemekler once ic organ ve cevresinde toplandigi icin gobeklenme oldugunu okumustum. kalp sagligi icin de bel olcusune bakiyorlardi yamulmuyorsam. aksam yemeleri kesmek denenebilir.

    ayrica vucutta diyete, spora direncli asla gitmeyen yaglarin da lipodem olma ve kilolu olmakla karistirilmasi cok kolaymis. lipodem denilen direncli yag genelde kadinlarda (hemde genetik) bacak kalca bazen de kollarda tutunabiliyormus. gobekte de oluyor mu bilmem ama kilo verince ilk gobegi giden ve yoktan yere karin kaslasi cikan biri olarak nedense hic zorlanmadigim seydir.
  • ufak bir gobegin kimseye zarari olmaz. ne fiziken ne de ruhen. bunu dert ediyorsaniz ruhunuzda biseyler fazlalik olabilir. hayat gecip gidiyor. ha guzel tarafi cok sanslisiniz gobeginizden baska derdiniz yokmus.
  • yaptığım diyetler, yürüyüşler inşallah istikrarla devam ederse çürüteceğim tespit.
  • o şekilde bölgesel yağların erimesi için kapsamlı bir çalışma yapmak gerek. bazı insanlar işte az yiyorum, mekik çekiyorum erimiyor diyor. böyle baştan savma iş yaparsan göbek erimez. cardio da yapmak gerek, koşu, tempolu yürüyüşler, eliptik bisiklet vs. genel kan akışını hızlandırmak gerek bu hem dolaşım hem sindirim sistemine faydalı olan bir durum. aslında her şeyden önce vücudunu iyi tanıman gerekli, mesela vücudun sık sık ödem tutuyor mu, tutuyor ise ödem atıcı besinlere ağırlık verip önce bu sorunu çözmen gerek. sindiriminde güçlük çektiğin besin var mı, örneğin gluten hassasiyeti vs varsa bunlardan uzak durmak gerek. belki psikolojik olarak yemek yemeye karşı bağımlılığın var mı, bunun sorgulanması gerek eğer var ise önce bu psikolojik sorununu çözmen gerekli. aşırı hızlı yemek yediğini düşünüyorsan, bunu yavaşlatmalısın.
    günlük yeterince vücudun için ideal olan miktarda su tüketiyor musun? takibini yapmak gerek. beslenmene yağ yakımına pozitif etkisi olan gıdalar ekledin mi? sindimini zor olduğunu bildiğin gıdalar ağır soslar, çeşitli paketli gıdalar vs. bunlara da veda etmen gerek. zaten alkol ve sigarayı yazmaya gerek yok. tabii ayrıca sağlıklı beslenebilmek için paran olması gerekli ve güçlü bir iraden.
    bir de yağ yakıcı yağlar (örneğin biberiye) bölgesel masaj ile birlikte denenebilir.
  • ekmegi kes, bisiklet sür 1 ayda büyük farkı gorursun.
hesabın var mı? giriş yap