• gireceği yere kendinden önce göbeği giren erkek
  • balkonlu ev.
  • gobegi diger erkeklere gore daha belirgin ve irice olan erkek turu.

    gobekli erkek degince akla sadece piknik tip erkek gelmemelidir. bunlar cesit cesittir. misal, iri erkek gobekleri baslica uc ture ayrilir. bunlar:

    *yuksek gobek: diyaframla birlesmis, asagi dogru sarkmayan, sert gobek. bu tur gobek genellikle koc,boga ve oglak burcu kadinilari tarafindan tercih edilir. gerinip gerinip bu gobege toslamak pek keyifli bir spordur.

    *alcak gobek: pantolonun kasiklar hizasinda baglanmasina sebebiyet veren, yercekimine yenik dusen gobek turu. genellikle hayatinda pek spor yapmamis kimselerde gorulur ama gen faktoru de esgecilmemelidir. kugu burcu kadinlari tarafindan ragbet gorur.

    *buda gobegi: hem biraz yuksekce, hem de yuksek gobege kiyasla daha etli ve yuvarlaktir. noel baba gobegi bu klasmana girer. hemen her burc kadininda huzur verici bir etki yaratmasi sebebiyle mutlu gobek diye de anilir.

    sanilanin aksine, gobekli erkekler bazi kadinlarca cok sevilirler. bu konuyu bilahare gobek seven kadinlar basliginda isleyecegiz.
  • (bkz: balkon)
  • kisiden kisiye degismekle birlikte genellikle sevimli, hayat dolu olur*. serbest cagrisimla;

    (bkz: pelus hayvanlar) (bkz: penguen)
  • -kiz! erkegini gobeklimi istersin göbeksiz mi?
    -gobeksiz!!!
    -ee o zaman niye benimle cikiyon???

    repligine sahitoldugum, aslinda kizarin nefretediyoruz demelerine karsin cok sevdikleri, bayildiklari, aksamlari bal dokup yaladiklari erkek modeli
  • kıllı olduğunda daha da iğrenç olan, nedense seksi bulduğunu iddia edenlerin de bulunduğu erkek tipi. hatta pulp fictionda bruce willisin sevgilisi bu tipleri seksi bulduğunu söyler ki, iyi bir örnektir.
  • genelde gözlüklü olur bunlar.
    uzandığında karnını yastık niyetine kullanabilir, göbeğini mıncıklayabilirsiniz. onlar için mıncıklanmak hoş olmasa da.
    ne zaman denize felan gircek olsa, birilerinin yanında soyunsa, "oha lan göbeğe bak!" cümlesi göbeğin boyutuna göre farklı ses yükseklikleri kullanılarak çevre tarafından söylenegelir.
    göbekli oldukları için mi spor yapmadıkları, spor yapmadıkları için mi göbekli olduklarını bilememektedirler çoğu zaman.
    genelde yemek yemeyi severler. yaşamak için değil, yemek yemek için yaşarlar.
hesabın var mı? giriş yap