• al di meola'nın da midi klasik gitarlarını kullandığı markadır. elektro gitarları da şık tasarımlı ve aristokrat tonludur. piezo manyetikli modelleri ülkemizde 2000 küsür euro'ya bulunabilir.
  • türkiyede olması gerekenden çok daha pahalıya satılan, aslında verilen paraya göre iyi enstrümanlar satan bi firma. lakin fiyatı ve satıcının "abi fender nedir g&l nedir, olay godin!" demesiyle beni kaçarak uzaklaşmaya itmiştir. akustiği ses olarak da şekil olarak da güzeldir. kamil erdem kullanır.
  • http://www.godinguitars.com/
    adresinde ikamet etmekte olan gitar markasi. turkiye'de pera muzik satmakta bu gitari. fiyatlari biraz tuzludur, caninizi yakabilir.
  • önder focan ında kullandığı gitar markasıdır.
  • freddie mercury tribute concert sırasında robert plant'le beraber çalınan crazy little thing called love'ın başlangıcında brian may tarafından godin'in thinline a-12 modeli kullanılmıştır.
  • nedenini anlayamadığım bir şekilde solaklar için gitar üretmeyen marka.
    nylon modellerinin hiçbirinde (acs , grand concert , acs slim) solaklar için olanını bulamadım.oysa ki rüyalarıma giriyordu.biri "solağı var" dese , koşa koşa gider alırım.
  • fatih ahıskalı'nın girişimi ve yardımlarıyla, saz heyetlerinde bir türlü sesini duyuramayan ud'a adeta yeniden hayat verip, tınısı ve tasarımıyla multi-oud adını verdikleri harika bir enstruman geliştirmiş firma. gelse de alsak ama şimdilik etraftan duyulan fiyatlar biraz uçmuş.

    (bkz: multi-oud)

    http://www.youtube.com/watch?v=k4er--3gsum
  • bas gitaristler için ken smith ya da yamaha trb, cort a6 ne ise gitaristler için aynısı olmuş marka. godin marka elektro-klasik gitar almayanı dövüyorlar.
  • demek godin tonunun sifati aristokratmis? (diye dusunmeme sebep olmus gitarovski). yeni ogrendim. iyi oldu. kullanirim bunu ben. sese bak cok aristokrat, gibi.
  • verdiğiniz parayı sonuna kadar hakeden elektro gitarlarada imzasını atar.

    godin gitarları 1972 yılında robert godin tarafından la patrie, quebede kuruldu.
    ana ofisi montrealde bulunmaktadır.
    gitarlarının donanım ve agaçları kanadada hazırlanır. montaj amerikada yapılır. kanada ağacı kullanılmasının en büyük artısı soğuk iklimden dolayı ağacın yapısal özelliklerindeki farklılıktır.
    kullanılan ağaçlar 1. kalite olmakla birlikte setup konusunda titiz davranmaktadırlar.
    roger waters, sylvain luc, leonard cohen, john mclaughlin, daryl stuermer, eric mcfadden, steve stevens, habib koité, andreu zaragoza, michael atonal vvvick, rg hughson, rumesh de mel, michael holmes, elliott sharp, tim brady, hugh cornwell, jandek, la barranca, curtis merriman, hiran and vinnie moore godin kullanıcılarından bağzılarıdır.
    özellikle elektro gitarları uzak doğu mallarına inat hala kanada ve amerikada üretilmektedir. yan marka gitarlarında bile uzak doğu üretimine karşı durmaktadırlar. piezo manyetikte sayılı üreticilerden biridir. ayrıca gitarlarının çoğunda kendi yaptığı setleri kullanır ve bir çok patentinde sahibidir.
    bakalım nereye kadar ?
hesabın var mı? giriş yap