• kemal kenan ergen'in karde$i mutevazi muzisyen.. ileride cok me$hur olursa caldigi gitarimi yedi bin dolara acik arttirmayla satacagim.. (bkz: gozu para burumesi)
  • sesi güzel kendi güzel vokalist.
  • memleketime gökten inmiş bir zembil, nası bişii olduğuna bi türlü akıl erdiremediğim muhteşem sesli, harikulade şarkı sözü yazan, harikulade beste yapan the climb vokalisti ve daha bir sürü başka şey, tapılası kişi. zaten birbiriyle kafiyeli olan "ugly" ve "holy" sözcüklerini "away" sözcüğüne uydurabilmek için* onlara verdiği yeni biçimlerle*** mizah duygumuzu gıdıklayı gıdıklayıvermeyi de bilmiştir.
  • sen nası bişiysin ey adam dedirten, dinlerken mutlu edebilecek kadar güzel bi sese sahip climb vokali. ayrıca kendine has aksanı* ve burnu tıkalıymış gibi çıkan eşsiz sesiyle gönlümde taht kurmuş insan. kendisi başka türlü birşey.
  • her dinleyi$imde "bu nasil sestir?!" diye kendi kendimi sorgulamami saglayan adam. inanilmaz guzel alice in chains, soundgarden $arkilai soyleyebildigini cok onceden bildigimiz bu adam, bu ak$am alt kemanci'yi dolduran bir grup insanin kar$isina cikip kendindenhic beklenmeyen bir $arki olan creep'i*, o inanilmaz sesiyle soylemi$tir. barmeninden mu$terisine herkesin agzini acik birakmi$tir.
  • sahnede seyirciyle pek ileti$im kuramasa da h2000'de duzelme egilimleri gostermi$, kendisine has hareketlerle seyirciyle arasinda super bir elektrik olu$mu$tur. sahneye ciktiginda onun orda oldugu hissedilir. sanki sahneye ciktiginda sihirli bir degnekle dokunulmu$casina karizmatik olur (normalde de oyle de, sahnede daha bir ba$ka), gozlerinize inanamazsiniz. oylece izlersiniz.
  • çok saglam bir gitarist oldugu gerçegi unutulmamasi gereken kisi. sahip oldugu teknigin tümünü, kusarcasına albümlerinde göstermiyor olusu ve calarken ilk olarak sarkilarin havasini gözetiyor olusu kendine ne kadar hakim oldugunun göstergesidir. gerektigi kadar calmayi idrak etmis bir müzik insani olmayi basarmistir.
  • sahnedeki yuz ifadesiyle bir muslum gurses havasi yaratan climb vokalisti. eskiden yasemin kozanoglu'yla birlikte olmasi, roportajlarinda verdigi iddiali ve biraz da kendini begenmis cevaplari, principiada produktorlugu de iyice kivirmasi, davul neyim bile calmasi ve turk standartlarinin * uzerinde oldugunu dusundugum vokali gibi ozellikleriyle turk rock camiasinin en kendine has kisiliklerinden birisi. yalniz sahne performansi konusunda cok da iyimser degilim.
  • mükemmel vokal, iyi performans, gelecegin en iyi isimlerinden biri olacagına inandigim adam.
  • elde sigara,içki nice saygıdeğer rock gruplarının* sahnede vazgeçmediği hobisi olduğu için en bi saygıdeğer türk rock kişisi gökalp beye herkesten çok yakışır,yakışmalıdır.sahne performansı iyi ile pekiyi arasında olsa da o eski h2000deki parmakla işaret etmeler mükemmelsiniz siz demeler filan uçurmuştur kitleyi.süper bir adamdır.
hesabın var mı? giriş yap