• gelecek nesiller biz mezardayken çok güzel kulaklarımızı çınlatacaklar.
    biz atalarımızla yaptıklarıyla ve bizlere bıraktıklarıyla övünürken,çocuklarımız torunlarımız sattıklarımız har vurup harman savurduğumuz yok ettiğimiz her şey için bize lanetler okuyacaklar.
  • kargaların bizim vergilerimizi yemesidir. gökçek paşalar gibi kenara çekilmiş servetinin sefasını sürmektedir ve tek derdi osman'ın siyasi geleceğidir.

    ha oğlu da bu saçma istekten vazgeçerse tamamen rahata erer ve dünya kazan o kepçe dolaşır durur.

    lakin bizim vergilerimizle yapılan milyar dolarlık saçmalıklar böyle çürür gider ve bu gökçek hiç utanmadan beyaz tv'ye çıkıp hepsi özel girişim olan eğlence parklarını gösterip ben de yaptım diye anlatır.
  • “dinazoru kim yedi?” şeklinde twit gelebilir.
    (bkz: fışkiyeyi kim kırdı)
  • şaşırtmayan yeme.

    o değilde dün haber vardı, ankara'nın trafiği dünya'nın en kötü trafikleri listesinde 11. sırada yer almış.

    hani şu devamlı olarak "ama düzenli şeer, drafii yohk ehehe" diye gevelenen başkentimiz.. 11!

    olmayan trafiği sorun haline getiren, vatandaşın vergilerini kargalar tarafından yenecek dinozorlara yatıran melih gökçek ve onun paralı trollerine bende buradan selamlarımı yolluyorum.

    aferin size aferin. kafası çalışmayan vatandaşı iyi üttünüz!
  • dinozorumu kim yedi ?
  • türk siyasetinin özeti olmuş.

    pastayı bir kişi yer, kalan kırıntıları çevresindeki kargalar.
  • amerika'nın manhattan ilçesinden seçimi ak partiye kaybettirmek için gönderilen kargalardır.

    fetöcü kargalardır.

    cehape ile hdp işbirliğinin emperyalist kuzgunlarıdır.
  • cehape zihniyetinin pasif agresif direniş şekli
  • umarım linç yemem

    gökçekten nefret ederim, çünkü otobüslerin olan servislerini kaldırmış, beni mağdur etmiş bir belediye başkanıdır. fakat 80 milyon kişinin yaşadığı ülkede 1 tane bile doğru düzgün roller coster olmamasını anlamıyordum gökçek bunu görmüş demek ki bir park yapmış, çok eleştirecek bir şey göremiyorum ben bu elemanın dinazor takıntısı dışında.

    akp zaten 5 senede milyarlarca doları (bak tl demiyorum) yemiş, olmayan milyarlarca doları da gençlere borç olarak bırakmış bir parti. 1.3 milyarı tl'yi 15 dakkada yerlerdi o kapasite mevcut. gökçek en azından insanların biraz eğlenebileceği bir park yapmak istemiş.

    tamam israf ama en azından o paraya cami yapılmasından, 200 tane imam hatip açılıp arapça saçmalayan zombiler yetiştirilmesinden iyidir diye düşünüyorum.

    açıp işletirlerse en azından bir kısım insana bir iş vermiş olurlar paralarının da bir kısmını kurtarırlar. depresyona girmiş insanlara da belki 1 gün olsun biraz eğlenme imkanı vermiş olurlar.
  • bu kadar masraf etmeden küçük duzeltmeler ile ankaralıların hava alabileceği harika bir sehir bahçesi olabilirdi. bunun yerine sırf inat uğruna aoç heder edildi. sorarım bu hainlik değilse hainlik nedir ?
hesabın var mı? giriş yap