• kocamın ailesi dizisinde başrol oynayan oyuncu. şaka maka doktor rolü üzerine fena gitmemiş, destekliyoruz.
  • kocamın ailesi dizisinde oynayan oyuncu. ilk gördüğümde oha bu ne yakışıklılık tatlılık diye düşündüm. allah sahibine bağışlasın. bana bağışlayacak değil ya. ama bana bağışlarsa hayır demem.*
  • yenir, yutulur.
  • ileride adından çok fazla bahsettireceğini düşündüğüm başarılı oyuncu.

    tip yerinde, boy pos endamda iyi, oyunculuk olarakta eksiği yok fazlası var. ilk olarak hayatımda gördüğüm en garip sitcom dizisi olan "gurbette aşk bir yastıkta" da görmüştüm sonra "kocamın ailesi" dizisinde başrol olarak çıktı karşıma, her ikisinde de performansını çok iyi buldum, bizim diziler için büyük bir eksiği kapatacağını düşünüyorum zira aile ve komedi dizilerinde oynayabilecek düzgün tipli erkek eksiği çekiliyor.
  • bu gün itibariyle görev yaptığım fakültenin asansöründe gördüğüm istanbul dışında tesadüf ettiğim için de oldukça şaşırdığım pek bi sevimli ve de yakışıklı oyuncu. kocamın ailesi dizisindeki dr. tarık uygun karakterini büyük bir başarı ile canlandırmaktadır.
  • oyunculuğu neyse de esmer erkek kategorisindeki feci yakışıklılardandır kanımca. ayrica bir 10 yaş kucuk oldugu mehmet kurtuluş'a acayip benzemektedir. ıyi bir sey onun icin..
  • evet çok yakışıklı, robert downey jr. bakışlı oldukça hoş bir beyefendi. ama ben kendisinin altı doldurulmamış sadece tipi güzel manken kılıklı oyunculardan olduğunu düşünmüyorum. koca sezon bir dizide oynayıp hala mimik yapamayan her sahneyi aynı ses tonu ve bakışlarla oynayan oyunculardan değil. daha da iyi olacağı kesin. kendini geliştiremeyen diğer oyuncuların arasından sıyrılacak ve gerçek yeteneklerden biri olarak adını kazıyacak. kocamın ailesinden sonra seviyor sevmiyor dizisinde de çok güzel iş çıkarıyor.ailecek seviyoruz.
  • seviyor sevmiyor'da yiğit balcı karakteriyle başrolde oynaya yakışıklı adam. kendisini beğendiğimi inkar edemeyeceğim, ama orijinalinden sonra bu dizideki karaktere pek uyuşturamadım kendisini. ama yine de izliyor muyum, izliyorum. ayrıca şarkı söylerkenki sesi de hoşmuş.
  • sesi ne kadar da güzelmiş kendisinin. sebepsiz fırtınayı en az yaşar kadar iyi söylemiş.

    https://www.youtube.com/watch?v=_jeiqmruuqs
  • kibirli biri izlenimi veren iyi bir oyuncu. tanım bitti.
    ama kendisinin bir arkadaşı var, fatih macit diye bir abi. sanırım kendisini fazla kaptırmış diziye, tuna ertürk karakterine hatta karakteri canlandıran oyuncuya dair kötü ne varsa favlamış twitter'da. adama alenen hakaret etmese de hakaret edenleri destekliyor. tamam yakın arkadaşın olabilir ama ergen kitleyi daha da gaza getirmenin ne anlamı var? kendisi de olgunluğa erişememiş sanırım. yani anlamsız geliyor, ne bu sevgili saldırganlığı? dizi bu abicim dizi,biraz sakin olun lütfen.
    -adama başlık açamayacağım için buraya yazdım. iyi günler.
hesabın var mı? giriş yap